RODITELJI SAHRANILI ŽIVU BEBU! Bili ubeđeni da su je zaposeli zli duhovi! DETE ČUDOM SPASENO! (FOTO)

Autor:

Svet

21.11.2021

20:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici Šajahanpura na severu Indije čuli su tokom večeri krike deteta.

RODITELJI SAHRANILI ŽIVU BEBU! Bili ubeđeni da su je zaposeli zli duhovi! DETE ČUDOM SPASENO! (FOTO)

Foto: Printskrin

U tom trenutku temperatura je već bila pala na tri stepena. Brzo su je otkopali i odveli u bolnicu u kojoj je njeno stanje stabilizovano. U hladnoj zemlji je provela otprilike tri časa. Darmendra Kumar je igrom slučaja prvi čuo bebin krik.

 

- Prolazio sam blizu ribnjaka oko pola sedam uveče kad sam čuo bebu kako plače. Njeni krici su me doveli do mesta gde je bila zakopana. Brzo sam iskopao zemlju i našao je živu - kaže Kumar, prenose Novosti.

 

Dete je odveo u obližnju državnu bolnicu i obavestio policiju.

- To je tako okrutno delo. Ne mogu da verujem da neko može da ostavi bebu na ovako hladnom vremenu – dodaje Kumar.

Policijska istraga je otkrila da su otac (30) i majka (28) sahranili svoje trećerođeno dete zajedno sa dva rođaka i to po nalogu lokalnog šamana koji je tvrdio da je beba zaposednuta zlim duhovima?! Policija je saopštila da su pored oca uhapšeni tetka i teča i šaman dok se majka nalazi u bekstvu.

- Bebu je sahranila tetka nakon što su je roditelji deteta zamolili da to učini. Na ovaj korak su se odlučili na nagovor tantrika koji je tvrdio da je devojčica opsednuta i da njeno prisustvo u kući može da im svima uništi život - saopštila je policija.

Tantrik je praktikant tantre koja je još jedna grana hinduističkih i budističkih sistema verovanja. Tantra je širok pojam koji obuhvata mnoge teorije i tekstove o metodama i praksi vere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading