NE DOZVOLJAVAMO DA NAS ZATVARAJU I DELE: Austrijski političar pozvao građane na protest protiv lokdauna!

Autor:

Svet

18.11.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Slobodarske partije Austrije (FPO) Herbert Kikl, koji je oboleo od kovid-19 i nalazi se u karantinu, iz izolacije poziva građane na protest protiv epidemioloških mera uz poruku "ne dozvoljavamo da nas zatvaraju".

NE DOZVOLJAVAMO DA NAS ZATVARAJU I DELE: Austrijski političar pozvao građane na protest protiv lokdauna!

Foto: Tanjug/AP

- Radi se o našoj slobodi - napisao je dalje na svom fejsbuk profilu uz plakat na kojem se poziva na protest, koji FPO organizuje sa više građanskih pokreta.

Protest će se održati u subotu od 12 sati.

- Svako bio vakcinisan, zdrav ili oporavljen od korone može i treba da učestvuje na protestu. Pokažimo vladi. Ne dozvoljavamo da nas zatvaraju i dele. Mi smo Austrija - stoji ispod poziva na demonstracije.

Inače Kikl važi za jednog od vodećih protivnika vakcinacije na austrijskoj političkoj sceni.

On je, nedavno na konferenciji za štampu održanoj u stranci, savetovao građanima da paze na svoj imunitet, da piju vitamine i kreću se na svežem vazduhu, a u slučaju infekcije da koriste "Ivermektin", zbog čega je masivno kritikovan.

 

 

Na svom Fejsbuk profilu napisao je i da ga boli što neće moći da učestvuje na protestu, ali da će u mislima biti sa učesnicima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading