UZNEMIRUJUĆI SNIMAK SA ULICA ISTANBULA: Samurajskim mačem ubio nepoznatu devojku - policija pronašla užasne poruke u stanu ubice

Autor:

Svet

14.11.2021

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastrašujući trenutak kada je žena isečena na smrt na ulici u Istanbulu od strane stranca koji je "želeo da ubije ženu" zabeležen je kamerom.

Republika

Foto: unsplash.com

Ilustracija

Na snimku se vidi Bašak Džengiz (27), kako hoda ulicom u Istanbulu, a prati je čovek koji nosi skriveni samurajski mač. Osumnjičeni, koga je policija identifikovala kao Džana Goktuka Boza, može se videti kako hvata Džengiz s leđa i ubada je, a ona zatim pada na zemlju.

Čini se da je naneo nekoliko rana 27-ogodišnjakinji dok je ona pokušavala da se otkotrlja pre nego što je napadač pobegao sa lica mesta, dok su se automobili u prolazu zaustavili da pomognu.

Boz je pratio Džengiz 9. novembra nakon što ju je nekoliko puta video kako prolazi pored njegovog stambenog bloka na povratku sa posla, saopštila je policija. On je policiji rekao da su na njegove akcije "uticali filmovi koje je gledao", a policajci su ga opisali kao "mentalno nestabilnog" u saopštenju.

Džengiz, koja je bio verena i koja je uskoro trebalo da se uda, hitno je prebačena u privatnu bolnicu u istanbulskom okrugu Atasehir u kritičnom stanju, ali je kasnije proglašena mrtvom.

Nesrećna žena je živela u glavnom gradu Turske, Ankari, ali je bila u poseti Istanbulu zbog radnog zadatka. Bavila se arhitekturom. Osumnjičenog nije poznavala.

Na dan incidenta, trebalo je da sedne na minibus do hotela u kojem je odsela sa svojim kolegama, ali je odlučila da se vrati peške nakon što je ostala do kasno u kancelariji.

Upozoravamo, snimak je uznemirujućeg sadržaja:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading