JA SAM KAO MLADI PUTIN: Kanje Vest uporedio sebe sa ruskim predsednikom, pa se samoproglasio za KRALJA KULTURE! (VIDEO)

Autor:

Svet

13.11.2021

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Kanje Vest je ponovo šokirao svoje pratioce najnovijim intervjuom u kojem je govorio o ropstvu i mentalnom zdravlju, kao i o tome zašto sebe smatra "mladim Putinom" sveta kulture.

Republika

Foto: printscreen

Kanje Vest

On se tokom podkasta "Drink Champs" ležerno bavio različitim temama, pa zaključio da je sličan Vladimiru Putinu.

Vest je govorio o muzičkoj industriji koja unajmljuje repere da promovišu nasilje u svojoj muzici ("vid ropstva modernog doba"), obrušio se na hrišćane bele rase koji mu govore da ne psuje u svojim pesmama ("bilo je hrišćana i u Ku Kluks Klanu"), a onda je usledio momenat bizarnosti koji je šokirao gledaoce, ali oduševio voditelje emisije.

- Ja sam kao mladi Putin - rekao je on, a zatim obrazložio:

- Znate trenutak kada sam shvatio da to jesam? Kada sam shvatio da je kultura ulje, kultura je energija. A ja sam kralj kulture, poslednjih 20 i narednih 2.000 godina.

 

 

 

 

Podsetimo, Vest je i ranije podržavao ruskog predsednika Vladimira Putina, kao i tadašnjeg šefa američke države Donalda Trampa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading