ONA JE STRUČNJAK ZA ONE STVARI, A SAVETE DELI ŠAKOM I KAPOM: Objašnjava koju grešku svi muškarci prave u krevetu

Autor:

Svet

12.11.2021

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona Artist (30) je stručnjak za seks iz Njujorka koja svoje pratioce na Instagramu časti kako korisnim savetima iz ove oblasti, tako i seksi fotografijama.

Republika

Foto: INSTAGRAM/SCREENSHOT/ONAARTIST

Ona Artist

Ona kaže da postoji čitav spektar stvari na koje treba obratiti pažnju kako biste zadovoljili potrebe svoje partnerke.

- Morate da pazite na nju, da brinete o njoj i onjenim potrebama. Neka njene želje budu vaš prioritet, ali takođe budite iskreni u vezi sa svojim, razgovor i komunikacija su ključni za dobar seks - kaže stručnjakinja.

Pre nego što je dala nekoliko saveta koji će vas garantovano uvesti u raspoloženje za seks, otkrila je u čemu muškarci najviše greše.

- Muškarci misle da se seks prosto desi, kao lezi, uradi to i gotovo. Stvar je u konverzaciji, povezanosti, izdvajanju vremena jedno za drugo, slušanju, smejanju i u tome da budete seksi jedno za drugo. Najvažnije je da budete zdravi, srećni i da želite da zadovoljite partnerkine potrebe jednako kao i svoje - poručuje, pa otkriva savete koji mogu da pomognu.

Isključite sve

- Stavite telefon u fioku, isključite laptop, TV, radio... sve što može da vam odvlači pažnju od partnerke. Neka sva vaša pažnja bude usmerena na nju i zaista razgovarajte jedno sa drugim. Nema ništa seksepilnije od razgovora, slušanja i momenta kada se zaista povezujete, kada se ona oseća posebno - kaže stručnjakinja.

Laskajte joj

Ona kaže da je veoma važno da laskate svojoj partnerki, i to ne samo u vezi sa time kako izgleda i miriše, već joj pokažite da ste je slušali u ranijim razgovorima.

"Dajte joj do znanja da vas uzbuđuje nešto što radi, pričajte o svemu, pokažite zainteresovanost".

Ne plašite se igračaka

Ona Artist kaže da se mnogi muškarce "plaše" igračaka jer brinu da će ih partnerke zapravo zameniti ovim spravicama. Međutim, stručnjakinja kaže da će igračke koje koristiti kada ste zajedno u krevetu samo doprineti boljem seksu i većoj povezanosti među vama.

Izmenite nešto

Iako nije loša navika da imate "zakazano" vreme za vođenje ljubavi, Ona savetuje da ne dozvolite da vam seks postane rutina. Njen predlog je da povremeno iznenadite partnerku nekim "sitnim" poklonom, da joj pošaljete neku seksi poruku ili fotografiju...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading