NEVIĐENI SKANDAL TRESE FRANCUSKU: SILOVANA DEVOJKA U MAKRONOVOJ PALATI! Zvanični Pariz mesecima krio, sve se dogodilo na ceremoniji na kojoj je bio i šef države!

Autor: Republika

Svet

12.11.2021

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Silovanje je prijavila mlada pripadnica vojnih snaga Francuske koja tvrdi da ju je napastvovao kolega i to nakon događaja na kom je bio i predsednik Emanuel Makron.

Foto: Tanjug/AP

Francuski predsednik Emanuel Makron u neugodnom položaju  

Neviđeni skandal potresao je Francusku nakon što je mlada pripadnica francuskih vojnih snaga optužila svog kolegu za silovanje i to u predsedničkoj palati u Parizu u kojoj, ni manje ni više, nego gotovo svakodnevno sedi Emanuel Makron.   

Kako su preneli francuski medij, incident se dogodio u julu 2021. godine i Jelisejska palata je sve dosad čuvala tu tajnu dok informacija nije procurila u novinarske krugove. 

- Mladu pripadnicu vojnih snaga navodno je silovao jedan vojnik u Jelisejskoj palati 1. jula, kada je organizovana oproštajna zabava za tri saradnika predsednika Emanuela Makrona. Tom događaju je prisustvovao i šef države, ali se tek nakon njegovog odlaska, u 22 časa, situacija "zagrejala" - naveo je pariski "Liberasion", a preneo Sputnjik.  

 

 

Nakon zvanične ceremonije u parku, zabava je nastavljena u izuzetno bezbednim prostorijama Jelisejske palate u kojima se svakodnevno rukuje osetljivim fajlovima, uglavnom klasifikovanim kao poverljivi ili tajni. I upravo tu, kako je navela mlada pripadnica vojnih snaga, dogodilo se silovanje.

 

 

Žrtva je otišla u policijsku stanicu osmog pariskog arondismana i ispričala sve o seksualnom napadu, a tužilaštvo je odlučilo da 12. jula otvori sudsku istragu o silovanju. Policijska uprava nadležna za slučaj je saslušala osumnjičenog, koji je dobio status svedoka saradnika.

Jelisejska palata je saopštila da nikada ne komentariše slučajeve koji su u toku, preneo je Tanjug.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading