MEŠTANI U STRAHU OD VUKODLAKA! Psi izujedali čoveka u selu, ali stanovnici su ubeđeni da je za napad odgovorno DEMONSKO BIĆE!

Autor:

Svet

12.11.2021

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici južnoafričkog sela strahuju da ih pohodi vukodlak i da je on kriv za smrt muškarca čije je telo prekriveno ujedima pronađeno prošlog meseca.

Republika

Foto: pixabay.com

Vukodlak, ilustracija

Dizel Majkl Makambi (59) preminuo je u blizini Bafalo reke u selu Kvakongkota i njegova porodica apsolutno odbacuje kao budalaštine priče da ga je ubilo neko mitsko stvorenje i tvrde da je Makambija napao u ubio čopor pasa, najverovatnije pitbulova.

Policija Ist Kejpa takođe navodi da je Makambija napao čopor divljih pasa, ali to nije ublažilo strahove seljana koji veruju da je vukodlak lovi u njihovom ataru i koji su preko društvenim mreža upozorili druge da se klone sela.

Makambijeva majka, 96-godišnja Nongenile Lizive Makambi rekla je Njuz24 da je njen sin, pre nego što je izdahnuo, uspeo da kaže dečacima koji su ga pronašli da su ga napala tri psa i molio ih je za pomoć.

- Čuli smo da je jedna žena videla kako mog sina napadaju psi i da je pozvala ljude da mu pomognu, ali kada su dečaci stigli tamo, bilo je prekasno. Rastrgli su mi sina u komade - rekla je Makambi, prenosi Kurir.

Lokalna policija navela je i da istražuju slučaj i pozvala javnost da prekine sa širenjem priča o vukodkalu jer je Makambija ubio čopor pitbulova iz obližnjeg grada.

- Ljudi moraju da razumeju da ova porodica tuguje i da moramo da budemo pažljivi sa stvarima koje govorimo. Molimo ljude da prekinu da šire priče o vukodlaku, jer to može da uznemiri porodicu. Vukodlaci ne postoje - poručeno je iz policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading