ONA JE ZLA PREMA MENI: Majka se požalila na ćerku tinejdžerku, ono što trpi od nje će vas OSTAVITI BEZ TEKSTA!

Autor:

Svet

10.11.2021

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki roditelj se nada da će imati obar odnos sa svojom decom, ali kao što će vam reći većina majki i očeva, to nije uvek lako – posebno kada deca odrastaju i postaju nezavisnija.

Republika

Foto: pixabay.com

Mama je istakla da čini sve što je u njenoj moći da i dalje bude dobar roditelj (Foto: Ilustracija)

Jedna mama je to naučila na teži način, nakon što je priznala da, iako voli svoju ćerku, zapravo je ne voli kao osobu, a čak je smatra i nasilnom.

Ona se požalila na Reditu i opisala da njena ćerka, tinejdžerka, nije najprijatnija osoba i da se ponaša okrutno i prema njoj, ali i prema braći i sestrama.

- Nemojte pogrešno da me shvatite, volim je svim srcem, ali nije baš simpatična. Ona je prilično zla prema meni, uvek deli neke podle i lukave komentare. Na primer ako ja baš istaknem da mi se sviđa nešto što sam obukla, ona kaže da je ružno. Veoma je zlobna prema svojoj mlađoj braći i sestrama i stalno ih maltretira - napisala je mama.

Pored toga, razočarana žena je istakla i da njena ćerka ima naviku da izaziva bes, a zatim da glumi žrtvu kada je kazne. Pored toga, redovno izvrće reči svoje majke i manipuliše njom.

Ipak, uprkos osećanjima, mama je istakla da čini sve što je u njenoj moći da i dalje bude dobar roditelj i kaže da je "uvek nežna i tu za nju bez obzira na sve".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ilija

10.11.2021 14:13

Treba devojku poslati na godišnji odmor u Dom za nezbrinutu decu da vidi disciplinu.