KEJT MIDLTON PONOVO TRUDNA? Britanska javnost u transu, svi pričaju o dolasku ČETVRTE BEBE ČUVENOG KRALJEVSKOG PARA!

Autor: Republika

Svet

09.11.2021

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojni portali u Kraljevstvu preneli su da je vojvotkinja od Kembridža ponovo trudna, iako se očekivalo da posle trećeg deteta neće ostajati u drugom stanju.

Foto: Tanjug/AP

Kejt Midlton i princ Vilijam već imaju troje dece 

Vojvotkinja od Kembridža i supruga britanskog princa Vilijama, Kejt Midlton (39), ponovo je trudna, što znači da poznati kraljevski par očekuje četvrto dete, prenose pojedini britanski portali tvrdeći da je trač o dolasku još jednom nasledniku krune Ujedinjenog Kraljevstva potpuno istinit. 

Oni čak navode da je poznat i pol deteta, tvrdeći da je reč o devojčici, kao i da je vojvotkinja u trećem mesecu. 

 

Neki magazini su čak bračni par stavili na naslovne strane i na taj način objavili radosnu vest, a javnost širom sveta je veoma iznenađena budući da se očekivalo da je nakon rođenja drugog sina par završio sa decom. 

Podsetimo, Kejt je prvi put postala majka pre osam godina kada je na svet donela sina Džordža, da bi samo dve godine rodila ćerku Šarlot, a 2018. i sina Luisa.

Iako nikad nisu pričali o tome da li će se zaustaviti na trećem detetu, verovalo se da je nakon tri trudnoće, tokom kojih je imala jake mučnine, povraćanje i mnoge druge simptome, ona odustala od rađanja.          

Bakingemska palata se nije oglašavala povodom ovih navoda. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
zora

10.11.2021 08:19

Britancima netreba puno da padnu u trans. I desetoro dece je malo za bogatstvo koje poseduju. Novac koji nikakvim radom nije zaradjen a zna kako su njihovi preci dolazili do njega.

Pantokrator

10.11.2021 10:11

Kraljevski par se samo pari kao divlje svinje. Biće princeza i prinčva i za izvoz. Mašala.