NEVEROVATNA SITUACIJA U GRČKOJ: Platili 400 evra za LAŽNU VAKCINU zarad propusnice, ali na kraju ipak dobili PRAVU i to iz BIZARNOG razloga!

Autor:

Svet

09.11.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masovne lažne vakcinacije odvijaju se u desetinama centara za vakcinaciju širom Grčke, javljaju lokalni mediji. Oni koji žele da dobiju kovid propusnice, ali ne i da prime vakcinu, podmićuju lekare i medicinske sestre, da im ubrizgaju vodu.

Republika

Foto: Tanjug

Foto: Ilustracija

Taj mito iznosi 400 evra, piše “Keep Talking Greece”, prenosi Blic.

Tu cenu plaćaju oni koji ne žele da prime vakcine protiv kovid-19, ali žele da dobiju pristup različitim mestima ili jednostavno izbegnu da se podvrgavaju brzim testovima dva puta nedeljno.

Ali onda se desila urnebesna stvar: neki doktori su stavili mito u džep, ali su davali pravu vakcinu, a ne "vodu", kako bi izbegli da upadnu u nevolju, prema izveštaju Mega TV.

Prevareni antivakseri mogli bi da imaju uobičajene neželjene efekte vakcine, odu kod lekara na proveru i saznaju da su im dali pravu stvar.

To ima pozitivnu i negativnu stranu. Pozitivna strana je to što bi to značilo da sada imaju antitela protiv korona virusa.

Negativna strana je ta da su oni bili podvrgnuti medicinskom tretmanu bez njihovog pristanka.

Mogu li da tuže lekare? Da, ako priznaju da su ih podmitili u cilju sticanja lažnog sertifikata o vakcinaciji.

Stoga je takva pravna radnja malo verovatna.

Prema pisanju lista Tovima, oko 100 do 200 centara za vakcinaciju od ukupno 2.000 i oko 200-300 lekara i medicinskih sestara bilo je uključeno u ovakve lažne vakcinacije i/ili u pokušaje da se izmene podaci o vakcinaciji.

Procenjuje se da je preko 100.000 građana steklo lažne potvrde o vakcinaciji nezakonitim metodama. Grčka policija je navodno odbacila deo izveštaja Tovima, ne precizirajući detalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading