BOMBA IZ KREMLJA, OTKRIVENI DETALJI TAJNOG RAZGOVORA KOJI JE IZNENADIO SVET! Putin pričao sa čovekom koji je pod velom tajne boravio u Moskvi!

Autor: Republika

Svet

08.11.2021

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov otkrio je da je ruski predsednik Vladimir Putin ipak razgovarao s visokim američkim zvaničnikom koji je u Rusiju iznenada otputovao.

Foto: Tanjug/AP

Ruski predsednik Vladimir Putin 

Predsednik Rusije Vladimir Putin razgovarao je telefonom sa direktorom CIA Vilijamom Bernsom koji je prošle nedelje iznenada otputovao u Moskvu, pri čemu mediji nisu imali nikakva saznanja o razlozima tog susreta, kao ni o tome sa kim će sve najmoćniji amerićki obaveštajac razgovarati. 

Nakon što je svet obišla vest da je Berns u ruskoj prestonici, otkriveno je da je njega sačekao sekretar Saveta bezbednosti Rusije Nikolaj Patrušev. Međutim, tada se ništa nije znalo o tome da će šefu CIA pažnju posvetiti i Putin, a što je sada svetu otkrio portparol Kremlja Dmitrij Peskov.  

Na pitanje novinara koje su teme bile dotaknute tokom razgovora, Peskov je odgovorio:

- Bilateralni odnosi, krizna situacija u diplomatskoj praksi i razmena mišljenja o regionalnim sukobima - bio je kratak Peskov i dodao da su Putin i Berns razgovarali i o sajber-bezbednosti.

Podsetimo, direktor Centralne obaveštajne agencije SAD je u Moskvi boravio početkom novembra. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading