ČUVENI VIDOVNJAK JE PREDVIDEO KORONU I BREGZIT! Parker otkriva šta nas čeka u 2022. - Srbija na istorijskoj prekretnici!

Autor:

Svet

06.11.2021

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krejg Hamilton Parker je poznati britanski vidovnjak koji je od važnih događaja predvideo Bregzit, dolazak Donalda Trampa za predsednika SAD, kao i korona pandemiju.

Republika

Foto: youtube/Craig Hamilton-Parker

Krejg Hamilton Parker

Vidovnjak za 2022. godinu predviđa mnogo uznemirujućih događaja a za Srbiju su najznačajnija dva događaja – Neverovatan vojni uspon Kine i alarmantni ulaz u raspad Evropske Unije.

Alarmantan uspon Kine se za Srbiju video pre nekoliko dana kada je Kina dala podršku Rusiji u Savetu bezbednosti UN gde je Visoki predstavnik Kristijan Šmit obesmišljen kao i sva nastojanja Zapada da uguši Republiku Srpsku.

Drugo predviđanje Parkera da će se raspad EU u 2022. godini pojačati, govori da tamo Srbiji nije mesto, jer se na Titanik ne treba ukrcavati pored toliko drugih povoljnih mogućnosti

Rezime Hamilton-Parkerovih glavnih predviđanja:

- Kraljica Elizabeta II će umreti. Princ Čarls će postati kralj, ali njegova vladavina neće dugo trajati. Princ Vilijam i Kejt će naslediti kralja Čarlsa, iako bi se to moglo dogoditi tek posle 2022. godine i oni će biti POSLEDNJI ENGLESKI MONARSI.

-Biće još otkrića u vezi sa skandalom Džefri Epštajn i otkriće se da je neko iz viših ešalona britanskog političkog establišmenta umešan.

-Koreja će doživeti masovno umiranje od gladi i biće sve veća nestašica hrane širom sveta.

-Ekstremno vreme pogodiće Kinu, a velike poplave će biti u Londonu i Parizu.

-Porezi na ugljenik biće nametnuti na robu iz Kine.

-Sviće saznanje da je Kina vodeća svetska vojna sila. Uočena pretnja će se povećati.

-Pokrenuće se politička nestabilnost u samoj Kini.

-Situacija u odnosu na Kinu i Tajvan će postati zaista ozbiljna 2022. godine i može čak eskalirati u vojni sukob.

-Pogranični sukob će takođe eskalirati između Indije i Kine.

-Japan će postati nuklearna sila i takođe će razvijati hipersonične rakete i razvijaće se trka u naoružanju dok svet bude pokušavao da sustigne vojni napredak Kine.

-Iran će objaviti da ima punu nuklearnu sposobnost da pravi nuklearne bombe, a Izrael će ga napasti ili sabotažom ili vazdušnim udarima.

-Bajden neće dočekati kraj svog mandata. On će biti uklonjen sa vlasti, ali Kamala Haris neće smeniti Bajdena, barem ne trajno. Umesto toga, još jedna crnka će postati prava zvezda u usponu u američkoj politici (Kendis Ovens?).

-Biće ogromnog odstupanja od podrške demokratama na američkim mid-term izborima.

-Evropska unija će se na kraju raspasti i nastavićemo da vidimo više znakova toga 2022.

-Imigracija u SAD i Evropi će potpuno izmaći kontroli, nastaće haos.

-Biće obnovljeni napori da se razvije svemirska tehnologija kako bude sve veća spoznaja da Kina ima naoružanje za svemir.

-Zajedno sa ovim biće veliki podsticaj za razvoj svemirske tehnologije uopšte. Zato uzmite svoj novac i investirajte u svemirsku tehnologiju.

-Ekonomski, inflacija će rasti širom sveta. Indija će sustići Kinu, postepeno, i postati veoma moćna.

-U Africi će doći do zaista brutalnog građanskog rata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

06.11.2021 17:30

Naveo je ocigledan sled dogadjaja,bas je predvideo.