SEDEO JE MIRNO SA DEVOJKOM, A ONDA JE NAPAO: Nakon par sekundi se grdno pokajao i podvio rep (VIDEO)

Autor:

Svet

05.11.2021

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna devoja ne samo da se suprotstavila momku koji je pokušao da je udari, već ga je i pretukla.

Republika

Foto: twitter/screenshot

Devojka pretukla momka

 

Da li se to samo nama čini ili je pandemija korone kod mnogih probudila skrivenu agresiju? Sve više slušamo slučajeve gde su muževi nasrnuli na žene, a raste i broj prijava gde "nežniji pol" zlostavlja onaj jači...

Iza svakog od ovih slučajeva stoje različiti razlozi, a šta se desilo sa jednim parom u Meksiku o čijem snimku okršaja bruji ceo svet, nije poznato. Video je osvanuo na drušrvenim mrežama i postao viralan u rekordnom roku i to zahvaljujući devojci koja se suprotstavila dečku koji je pokušao da je udari.

Par je sedeo za stolom u neoj improvizovanoj bašti, očigledno se rasparavljajući kada je nasilnik rukama uhvatio za lice devojku i pokušao da je pribije uza zid. Vatrena Meksikanka se odmah snašla i odgurnula ga i ne samo to - već je žestoko uzvratila Kako se na snimku vidi, prvo je pao šamar, pa nekoliko pesnica kojim ga je oborila sa stolice, a na kraju je "radila" i stolica!

Pogledajte kako je to izgledalo.

 

 

Svhativši sa kime ima posla, momak se povukao sa "megdana" a svi na mrežema čestitaju ovoj sitnoj devojci što se suprotstavila nasilniku.

"Bravo, nema više od 50 kg, a nokautirala ga je kao profesionalac", "Tako je, devojke, ne dajte da vas maltretiraju", "Šta je frajeru, prebila te devojka? Hajd' probaj ponovo da nasrneš na žensko", samo su neki od komentara podrške ovoj vatrenoj Meksikanki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading