BOLESNIK OPTEREĆEN LUTKICAMA OTEO ČETVOROGODIŠNJU DEVOJČICU DOK JE KAMPOVALA SA MAJKOM! Izvukao ju je iz šatora, a onda su mu na lažnim profilima otkrili JEZIVE STVARI!

Autor: Republika

Svet

04.11.2021

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni Teri Keli (36) je živeo u kući krcatoj Bratz lutkicama za devojčice, a policija nije želela da otkrije da li je upravo njima namamio nesrećno dete koje je nađeno kako se u njegovom krevetu igra igračkama.

Foto: printscreen/facebook

Otmičar devojčice Kleo Smit, Teri Keli, opterećen lutkama 

Zastrašujući slučaj otmice četvorogodišnje devojčice Kleo Smit iz Australije uzdrmao je čitav svet budući da se nesrećno dete vodilo kao nestalo čitavih 18 dana nakon što je oteto iz šatora tokom kampovanja

Devojčica je pronađena u spavaćoj sobi monstruma na krevetu i igrala se igračkama, a sada cure novi detalji o tom jezivom slučaju. 

Nju je, naime, oteo 36-godišnji Teri Keli, koji se trenutno nalazi u zatvoru, a australijski mediji prenose kako je on opsednut Bratz lutkicama za devojčice i da je imao nekoliko lažnih profila na društvenim mrežama na kojima je delio bizarne fotografije njegove kuće prepune spomenutih igračaka.

Takođe je delio fotografije navodnih članova porodice i njegove dece, međutim, komšije i dugogodišnji prijatelji osumnjičenog Kelija navode kako on nema svoju decu.

Jedan od njegovih lažnih profila zapratio je Eli Smit, majku otete devojčice Kleo, koja je na društvenim mrežama molila za pomoć u potrazi za svojom ćerkom.

Na upit australijskih medija o tome da li smatraju da je Keli koristio lutke kako bi namamio devojčicu, policija nije želela da da komentar.

Inače, Kleo je nestala 16. oktobra dok je bila na kampovanju sa majkom, očuhom i sestrom, a policija je uspela da je pronađe nakon 18 dana potrage. Monstrum Teri je otad u pritvoru, a kako prenose svetski mediji, već dvaput je pokušao da se ubije, zbog čega je prebacivan u zatvorsku bolnicu. Navodno su ga ostali zatvorenici pretukli nakon što su shvatili o kome je reč.    

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading