HOROR, ALBANCI PRETUKLI TRUDNU SRPKINJU I NJENOG MUŽA, NJEMU STRGLI KRST S VRATA: Cela porodica strahuje za život, NEMA KO DA IH ZAŠTITI!

Autor: Republika

Svet

04.11.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S. B. je nakon monstruoznog napada dobio i pretnje smrću i pod konstantnim je stresom zbog straha za bezbednost porodice.

Foto: Tanjug/AP

Albanci s albanskom zastavom/Ilustracija

Stravičan napad tokom kog je grupa Albanaca pretukla trudnu Srpkinju i njenog muža S.B dogodio se u jednom mestu na istoku Francuske, a prema navodima sajta Svi Srbi u Parizu, koji već godinama na društvenim mrežama okuplja ljude s naših prostora, porodica je sad u konstantnom strahu jer u naselju gde se nalaze nema ko da ih zaštiti. 

S.B je za pomenuti portal posvedočio da su i on i supruga, koja je u osmom mesecu trudnoće, dobili po nekoliko udaraca od monstruma, koji su njemu zatim strgli krstić s vrata.  

- Još sam u šoku, pogotovo zato što sam nakon napada dobio i pretnje smrću - istakao je nesrećni Srbin koji sa suprugom ima i ćerkicu, rođenu u Francuskoj.

Zbog bezbednosti porodice i na njihov zahtev objavljeni su samo inicijali Srbina, a i portal je odlučio da neće objaviti ni ime grada gde su smešteni, niti odakle potiču iz Srbije. Pritom je udruženje "Svi Srbi u Parizu" već preduzelo određene korake da se pomogne toj srpskoj porodici, prenosi Objektiv.  

Napadnuta srpska porodica je, inače, došla pre četiri godine u Francusku. Od prvog dana su smešteni u prihvatnom centru, odbijen im je zahtev za azil i trenutno su bez boravišne dozvole.

Prema njihovim rečima, kako su im francuske socijalne službe saopštile, čeka se da ispune uslov punih pet godina boravka da bi dobili boravišnu dozvolu i pravo na rad.

Sajt napominje i da u regionu gde živi srpska porodica, živi i veliki broj ljudi albanskog porekla sa Kosova i Metohije i iz same Albanije. Zbog toga su veoma uplašeni za bezbednost i budućnost. 

- Pod konstantnim sam stresom - priznao je S.B. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Prolece

04.11.2021 15:14

Šiptarska gamad!!!!