PAKAO KOD BOLNICE U KABULU, ODJEKUJU EKSPLOZIJE, LJUDI U PANICI BEŽE! Strahuje se da ima žrtava, niko ne zna šta se događa! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

02.11.2021

10:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmanje dve eksplozije odjeknule su iz avganistanske prestonice, a prema rečima izvora iz bolnice svuda unaokolo odjekuju i pucnji.

Foto: Tanjug/AP

Dramatične scene iz Kabula/Ilustracija

Najmanje dve snažne eksplozije nakon kojih su se čuli pucnji odjeknule su u blizini vojne bolnice Sardar Mohamad Daud Kan u avganistanskom glavnom gradu Kabulu i zasad se ne zna da li je bilo žrtava, niti šta je uzrokovalo udare. 

- Nalazim se unutar bolnice, čuli smo snažnu eksploziju kod prve kontrolne tačke do bolnice, čujem i pucnje - rekao je za agenciju Frans pres jedan neimenovani lekar. 

 

 

Nekoliko minuta nakon toga čula se i druga eksplozija.

Talibanski zvaničnici nisu komentarisali događaj, niti je iko preuzeo odgovornost za napad.

 

 

Fotografije koje su podelili stanovnici prikazuju stub dima iznad područja na kom su se dogodile eksplozije.

Islamska država (ISIS), koja je izvela seriju napada na džamije i druge ciljeve otkad su talibani preuzeli vlast u Kabulu u avgustu, napala je 2017. jednu bolnicu u tom gradu, pri čemu je poginulo 30 ljudi. To se smatra jednim od najsmrtonosnijih napada te vrste na tom području.  
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading