ZALJUBIO SE U FATALNU UKRAJINKU PREKO INTERNETA I SLAO JOJ NA STOTINE EVRA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK! Pravu istinu o ženi svog života saznao je na aerodromu!

Autor: Republika

Svet

02.11.2021

09:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinka Olga Marčenko zavela je Britanca Kolina Ora putem interneta, a zatim od njega uzimala i novac, a kada su organizovali susret na aerodromu u Edinburgu, usledio je neviđeni šok za zaljubljenog muškarca.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Kolin Or se zaljubio u Olgu preko interneta 

Priča Britanca Kolina Ora, koji je preko jedne internet stranice za upoznavanje došao do Ukrajinke Olge Marčenko i ubrzo postao ubeđen kako je ona ljubav njegovog života, izaziva jezu kod svakog ko na kraju shvati šta se tom zaljubljenom čoveku dogodilo nakon što je sa atraktivnom plavušom razmenio više od 800 elektronskih poruka, na hiljade poruka na Vocapu, brojne telefonske pozive i fotografije.

Naime, Kolin je tokom višemesečne veze sa Olgom, njoj počeo da šalje i novac, budući da mu je ona rekla da ima ćerku i da joj je neophodna pomoć. Posebno teška okolnost za nju je navodno bila što živi u ukrajinskom gradu Lugansku, na istoku zemlje, gde je besneo rat, zbog čega su uslovi života i te 2017, kada se Kolinu desila ljubav sa njom, i dalje bili veoma teški.     

Bez mnogo pogovora on je s kraćim razmacima poslao ženi svog života 1.600 funti, što je oko 1.800 evra, nadajući se da će oboje uspeti da se iskombinuju i uskoro i vide uživo. On je u to vreme imao 40, a ona 32 godine. 

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Olga Marčenko zavela je Kolina 

I taj dan je konačno došao, nakon nekoliko meseci onlajn veze, Olga je rekla Kolinu kako bi volela da živi u Edinburgu sa njim. On je tu vest dočekao s oduševljenjem i odmah otišao u banku da pokuši još novca kako bi joj poslao za kartu i ostale troškove puta. 

Ukrajinka je s ćerkom trebalo da sleti na aerodrom u Edinburgu, a Kolinu je opisala šta su i ona i ćerka obukle kako bi ih on lakše prepoznao. Međutim, kada je on stigao, njih dve nisu izišle iz aviona koji je stigao iz Ukrajine. Čekao je satima, ali ništa. U jednom trenutku je pomislio kako se Olgi nešto dogodilo, pa je prijavio njen nestanak.

Ipak, policija mu je otkrila kako osoba pod tim imenom stanuje van Britanije i da nije nestala. Kolin je tada shvatio da ga je fatalna Ukrajinka prevarila i to zbog 1.800 evra. 

- Naravno da sam u početku pomislio da je možda reč o prevarantkinji. Ali nakon svih poruka, poziva i svega što smo prošli zajedno, mislio sam da sam napokon pronašao nekoga za sebe - rekao je tada očajni Kolin i priznao da bi voleo još jednom da čuje Olgu i pita je zbog čega je izabrala baš njega.

- Od milion drugih muškaraca, zašto je izabrala radnika srednje klase kako bi od njega krala. Krvavo sam radio i zaradio diskus-herniju, zbog čega moram na operaciju, a sve zato što sam njoj i njenoj ćerki hteo da pomognem - kazao je on i pozvao ljude da ne veruju svima koje upoznaju na internetu.    

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Žeks

02.11.2021 10:25

Koliko treba da budeš glup da nekome šalješ novac? Mnogo

Odgovori 41 5