POGLEDAJTE NAJGROZNIJE FOTOGRAFIJE SA PROSLAVE NOĆI VEŠTICA: Slavilo se širom sveta, u SAD ubijeno 12 ljudi, 52 ranjeno (FOTO)

Autor:

Svet

01.11.2021

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije za svačiji stomak....

Republika

Foto: Tanjug/AP

Noć veštica u svetu

Noć veštica obeležena je širom sveta 31. oktobra, a fotografski objektiv je uhvatio najzanimljivije, ili u ovom slučaju najgroznije trenutke.

Tokom praznične Noći veštica u SAD stradalo je najmanje 12 ljudi, a 52 osobe su ranjene, prenose američki mediji.

U pucnjavi na jednoj prazničnoj zabavi u državi Ilinois ubijene su dve osobe, a najmanje 10 je ranjeno, dok je u još 11 masovih pucnjava tokom vikenda živote izgubilo 12 ljudi, prenosi CNN.

U Koloradu je na ulicama upucano i ubijeno dvoje ljudi, a u Kentakiju još dvoje pored jedne benzinske pumpe.

U Kaliforniji je na dve kućne zabave ubijeno troje, a ranjeno osmoro ljudi, dok je na Floridi tokom bokserskog meča upucana i ubijena jedna osoba.

U Teksasu su u dve odvojene pucnjave ubijene dve osobe, a ranjeno je 12 ljudi.

Policija Teksasa je potvrdila da je desetoro upucanih ljudi preveženo na lečenje u dve bolnice kolima hitne pomoći, policijskim automobilom i privatnim vozilom.

Dvadesetogodišnji muškarac je kasnije proglašen mrtvim u jednoj od tih bolnica, ali njegovo ime još nije obelodanjeno, dok povrede kod drugih devet osoba nisu opasne po život.

Osumnjičeni za ubistvo, koji je napustio mesto zločina nepoznatim vozilom, još uvek nije priveden, navodi u saopštenju, prenosi Tanjug.

Tokom pandemije korona virusa u SAD je zabeležen porast broja masovnih pucnjava, kojih je do sada, u ovoj godini bilo 599.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading