PUTIN ZAPRETIO NATO I PRESTRAVIO SVET! Izdao je naređenje vojnom vrhu svoje zemlje koje uteruje strah u kosti: AMERIČKI BROD U CRNOM MORU DRŽITE NA NIŠANU!

Autor: Republika

Svet

01.11.2021

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin održao je hitan sastanak sa predstavnicima vojnog vrha svoje zemlje na kom je upozorio na opasne manevre Amerikanaca i drugih NATO članica na samom rubu granica Ruske Federacije.

Republika

Foto: wikipedia/Wwoods, Tanjug/AP

Putin pokazao zube šefu NATO Stoltenbergu 

Ruski predsednik Vladimir Putin poslao je nikad oštriju poruku NATO i šefu te organizacije Jensu Stoltenbergu, kao i američkoj vojsci koja je poslednjih dana pojačala prisustvo nadomak granica Ruske Federacije u Crnom moru, što je razbesnelo šefa Kremlja i navelo ga na hitno održavanje sastanka s predstavnicima vojnog vrha svoje zemlje. 

To se dogodilo nedugo nakon što su SAD objavile kako se glavni brod Šeste flote američke Ratne mornarice "Mount Whitney" danas otisnuo ka Rusiji, a nakon što je to isto, radi vojnih vežbi u Crnom moru, učinio razarač pod američkom zastavom, "Porter".

- Znate da je američki brod uplovio u Crno more. Možete ga videti kroz dvogled ili kroz nišan odbrambenih sistema - poručio je Putin svojim saborcima dajućim im zeleno svetlo da Amerikance drže pod budnim okom svojih oružanih sistema. 

 

 

Ruski predsednik je na sastanku sa rukovodiocima Ministarstva odbrane i vojne industrije skrenuo pažnju i na porast intenziteta letova avijacije NATO u blizini Rusije i pojavu brodova Alijanse sa navođenim raketama u vodama Baltičkog mora, prenosi Sputnjik.   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Bobi Vranje

06.11.2021 06:02

Le,le,le grmi Putin sigurno ce kisa!!!!

neca

14.11.2021 07:32

pokupi sve što može da roni,pliva i puca pa pravac Kuba i tu malo šenluče pod firmom vežbanja flote,pa da vidimo da li će doći sledeći put na granice Rusije