ISKASAPIO 10 LJUDI, PA VOZ POLIO KISELINOM I ZAPALIO GA, A ZATIM SEO I PUŠIO! Monstrum iz Japana bio je obučen u džokera, niko ne zna zašto je POČINIO ZLOČIN! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

01.11.2021

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o zastrašujućem incidentu iz tokijskog metroa je obišao svet, a pogledajte kako se napadač ponašao nakon što je povredio 17 ljudi, među kojima su troje u kritičnom stanju.

Foto: Printscreen/Twitter

Japanski džoker je nakon incidenta seo i zapalio cigaretu 

Zastrašujući incident dogodio se u japanskoj podzemnoj železnici u prigradskom delu Tokija kada je muškarac u dvadesetim godinama obučen u kostim džokera, negativca iz sage o Betmenu, upao u vagon i nožem izbo desetoro ljudi, a zatim voz polio hlorovodičnom kiselinom i zapalio ga. 

Nesrećni ljudi su pomahnitalo bežali kroz male prozore koje je bilo zaustavljeno, a neposredno pre nego što je policija stigla, monstrum je seo u kabinu i zapalio cigaretu. Njegov motiv da počini stravičan napad je još nejasan.  

 

 

Vatrogasna služba Tokija je saopštila da je 17 putnika povređeno, od kojih troje teško. Jedan stariji muškarac (66) se bori za život zbog posledica uboda nožem.  

Televizija Nippon prenela je da je napadač policiji rekao da je bio inspirisan jednim ranijim slučajem napada nožem u vozu.

Televizijski snimci prikazuju brojne vatrogasce, policijske službenike i bolničare kako spasavaju putnike.

 

 

Šunsuke Kimura, koji je snimio jedan video, rekao je za japansku policiju da je video putnike kako očajnički trče i dok je pokušavao da shvati što se dogodilo, čuo je eksplozivnu buku i video dim. Skočio je s prozora, ali je pao na platformu i povredio rame.

- Vrata voza bila su zatvorena i nismo imali pojma što se događa, pa smo skočili s prozora. Bilo je užasno - rekao je Kimura. 

 

 

Inače, ovo je već drugi napad nožem u tokijskoj železnici u protekla dva meseca. U avgustu, samo dan uoči ceremonije zatvaranja Olimpijskih igara, 36-godišnjak je izbo deset putnika u jednom vozu. Policiji je kasnije rekao da je hteo da napadne žene koju su mu izgledale srećno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading