KRALJICA NE SLUŠA LEKARE: Naredili joj mirovanje, ona hoće na paradu

Autor:

Svet

30.10.2021

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lekari će se boriti da spreče "odlučnu" kraljicu da prisustvuje događaju povodom primirja u Prvom svetskom ratu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta

 Lekari su preporučili  95-godišnjoj kraljici da se smiri najmanje dve nedelje, što znači da neće biti na Festivalu sećanja u Rojal Albert holu 13. novembra.

Kraljičino stanje je nepoznato, iako izvori insistiraju da je „dobre volje“ i da se opušta u zamku Vindzor.

- Na osnovu njihovog nedavnog saveta da kraljica treba da se odmara nekoliko dana, lekari Njenog Veličanstva savetovali su joj da nastavi da se odmara najmanje naredne dve nedelje. Kraljici je preporučeno da otkaže zvanične posete nakon boravka u bolnici - saopštili su sinoć iz kraljevske palate.

Preporuka je da nastavi da obavlja lagane dužnosti koji su uglavnom vezane za sedenje, ali da ne planira nikakve zvanične posete.

Kraljica je propustila samo šest Nedelja sećanja na Cenotafu tokom svoje 69-godišnje vladavine. Bila je na kraljevskim turnejama širom sveta tokom četiri od njih, a dva odsustva su bila zbog trudnoće.

Kraljica je poslednji put bila prisutna na Festivalu sećanja 2019. Prošle godine je održan virtuelni događaj zbog pandemije korona virusa..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading