MONSTRUM JE KRVLJU SKLOPIO PAKT SA ĐAVOLOM, PA ZVERSKI NOŽEM ISKASAPIO DVE SESTRE! Prineo je žrtve silama zla, a od Lucifera je želeo SAMO JEDNO!

Autor: Republika

Svet

29.10.2021

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Husein, star svega 19 godina, izbo je nesrećnu Bibi Henri čak 28 puta, a njenu sestru Nikol Šalman osam, verujući da će prinošenjem žrtve đavolu uspeti da dobije ono što je želeo.

Republika

Foto: Tanjug/AP, printsrkin

Monstrum Danijel Husein je ubio Bibi Henri i Nikol Šalman 

Monstrum Danijel Husein (19) brutalno je ubio sestre Bibi Henri i Nikol Šalman, iskasapivši ih nožem nakon što ih je zatekao u jednom parku gde su one sele na klupu nakon proslave Bibinog 46. rođendana.

Iako on nikad nije progovorio o motivima zločina, istražitelji veruju da je tinejdžer "sklopio pakt s demonom". Krvlju je potpisao "ugovor" u kom je obećao izvesnom Lucifugeu Rofocaleu da će žrtvovati žene u zamenu za dobitak na lutriji.

Taj zločin dobio je sada svoj pravosudni epilog nakon što je devetnaestogodišnjak osuđen na najmanje 35 godina zatvora do doživotne. 

Pravda je konačno izvršena - ponavljala je očajna majka dve žene. 

Husein se branio da nije počinio ubistvo, ali za to nije pružio nikakve dokaze, a izricanje presude je usporeno kako bi se izvršilo psihijatrijsko veštačenje. Sudija koja mu je putem videolinka izrekla kaznu rekla je kako je nedvosmisleno utvrđeno da je počinio zločin.

- Našli ste te dve žene s kojima niste imali nikakve veze. Iznenadili ste ih, prestravili ste ih i nakon toga ih ubili - rekla je ona obrazlažući presudu i dodala da je ubica zločinom nepovratno oštetio i članove porodica žrtava, koji su ostali zauvek obeleženi. 

Ona je prokomentirala i "pakt sa đavolom".

- U tom smislu, sigurna sam da ste počinili ta ubistva kao deo pakta kojim ste hteli da osigurate moć i bogatstvo. Koliko god se taj pakt činio bizarnim, on je predstavljao deo vaših uverenja - poručila je sudija.

 

 

Mediji podsećaju kako je Husein bio problematično dete odraslo u Londonu, koje je već u dobi od 15 godina upućeno u vladin program protiv ekstremizma nakon što je otkriveno da je pomoću računara u školi pristupao sadržajima ekstremne propagande. Nakon trogodišnjeg programa otpušten je kao rehabilitovan, ali je policija tek naknadno otkrila da je sve vreme bio u sotonističkim forumima i istraživao krajnje desničarsku ideologiju.

Nažalost, to je ustanovljeno prekasno. U junu prošle godine pronašao je svoje žrtve u Frijenti parku i Vembliju na severu Londona. Sestre su tada, nakon proslave koja je bila ograničena zbog pandemije, ostale u parku i puštale muziku i plesale. Husein je izvršio svoj pakleni plan. Nikol je izbo čak 28 puta, a Bibi osam. Nije im bilo spasa. Nađen je tek nakon mjesec dana, uglavnom zahvaljući gradskim nadzornim kamerama.

 

 

U "ugovoru" koji je potpisao krvlju, a koji su istražitelji pronašli u njegovom stanu, napisao je da se obavezuje da će žrtvovati najmanje šest žena svakih šest meseci dok god je slobodan i telesno sposoban za to. U zamenu za njegov "trud" đavolje sile će ga nagraditi sa višemilionskim dobitkom na Mega Millions Super Jackpot lutriji. Deset dana nakon ubistava Husein je potrošio više od 150 dolara na srećke.

 

 

U komentarima na presudu majka ubijenih sestara rekla je kako je on "odvratno ljudsko biće" i "slomljen čovek koji bi, da nije uhvaćen, u crno zavio još najmanje četiri porodice.

Glavni inspektor Simon Harding opisao ga je kao vrlo opasno i zlo ljudsko biće. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading