NEZAPAMĆENO! Mladić teško povređen u saobraćajki, AMPUTIRAN MU POLNI ORGAN!

Autor:

Svet

29.10.2021

08:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pol Beri (29) iz Sent Luisa zabobio je višestruke povrede u saobraćajnoj nesreći, a lekari su bili prinuđeni da mu amputiraju čak i penis i jedan testis.

Republika

Foto: printskrin

Automobil posle saobraćajke u kojoj je Pol Beri ostao bez penisa

 

On je tokom vožnje pod dejstvom alkohola izgubio kontrolu nad automobilom i izleteo  kroz zadnji prozor, a tom prilikom slomio je vrat, vilicu, kukove, nos, karlicu i zadobio povredu mozga.

 

Njegov penis i jedan od testisa bili su teško povređeni i morali su da budu amputirani.

- Morali su mi amputirati, pa, muškost. Kao da su isekli drvo i tu je panj. Ironično, jer se nisam osećao kao "muškarac" sve dok se nije desila nesreća. Želim da ispričam svetu o emocionalnom stanju koje sam prošao i koje će me pratiti. To mi je zauvek promenilo život na način koji ne bih poželeo svom najvećem neprijatelju. - rekao je Paul.

Nesreća se dogodila 10. maja 2014. oko 2 sata ujutro kada je mrtav pijan seo za volan i krenuo da vidi svoju tadašnju devojku koja je živela u Ilinoisu. 

 

Nesreća je bila toliko teška da je automobil završio na mladiću, pošto je on kroz prozor izleteo i udario u tlo.

Vozač kamiona koji ga je pratio zaustavio se da pomogne i dao znak ostalim vozačima da stanu i pomognu da podignu automobil sa Pola.

Pozvana je hitna pomoć koja ga je prevezla u Univerzitetsku bolnicu u Sent Luisu i usput je stavljen u indukovanu komu.

- Rekli su mi da mi je srce stalo na nekoliko sekundi dok sam bio u vazduhu - rekao je Pol, koji sada živi u Sestusu u Misuriju. 

Nije se probudio iz kome pet nedelja, tokom kojih mu je postavljena vilica od titanijuma, 13 šrafova u bradi i ploče sa obe strane lica.

- Mada to niste mogli da vidite, oni su uradili prokleto dobar posao - rekao je on.

Tokom sudara, točak automobila je otpao, a metal koji je ostao pao je direktno u Polovu levu stranu, prignječivši mu genitalno područje.

- Imao sam ožiljak koji izgleda iznenađujuće zarastao, ali ga je u osnovi razbio i sredina osovine je bilo mrtvo tkivo. Pokušali su da je rekonstruišu, ali nije uspelo - rekao je on.

Hirurzi su pokušali da ponovo prikače osovinu sa preostalim tkivom, ali Pol je pao u leukocitozu, kada veliki broj belih krvnih zrnaca preplavi povređeno područje.

To bi moglo biti fatalno, pa su zbog njegove sigurnosti lekari bili primorani odustati od svojih napora i amputirati mu penis i jedan od testisa, ostavljajući samo panj.

Kada se konačno probudio, Paul u početku nije registrovao stepen povreda.

- Ne znam da li jednostavno nisam hteo da verujem, bilo je šokantno. Mislio sam da će ozdraviti, ali doktor je ušao i pitao me da li imam zamrznutu spermu u slučaju da želim da imam decu jer neću moći da imam decu - pričao je nesrećni čovek, nesvestan realnosti.

Tada je Pol shvatio da su mu penis i testisi zauvek nestali.

- Osećao sam se očajno kao da mi je život završio. Čak sam i izabrao ime svoje devojčice od svoje 14 godine, to me je slomilo. Uvek sam sanjao o tome da dobijem devojčicu - u principu, celog života.

Uprkos amputaciji, Pol insistira da njegov penis i dalje ima osećaj.

Lekari su mu rekli da je prelom vrata samo jedan centimetar udaljen od paralize od vrata nadole.

- Pretpostavljam da sam trebao imati sreće što sam živ s obzirom na to, ali iskreno u tom trenutku svog života nisam se osećao baš srećno - rekao je. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading