OLGA JE OTIŠLA U ŠUMU SA ĆERKOM I UMRLA: Dete pronađeno kako plače pored majčinog tela

Autor:

Svet

28.10.2021

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je pronađena u spasilačkom misiji, u kojoj je učestvovalo 80 volontera, policijski psi, dronovi i helikopter

Republika

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Polina, desetogodišnja devojčica iz Rusije, čitavu noć je sedela pored tela svoje majke Olge Davidove, koja je preminula od hipotermije u šumi.

Devojčica je pronađena u spasilačkom misiji, u kojoj je učestvovalo 80 volontera, policijski psi, dronovi i helikopter, prenosi Miror.

Ona je bila oko tri kilometra dalje od mesta gde su poslednji put viđene, u šumi punoj medveda, u ruskoj regiji Vladimir.

Olga je svoju ćerku povela u šetnju 24. oktobra, a Polina je pronađena sutradan. Pretpostavlja se da je Olga bila potresena zbog smrti svoje majke, Svetlane Pankove (58), medicinske sestre koja je preminula od posledica korona virusa.

Do svoje smrti Polinu je uglavnom čuvala baka.

- Kasnije ćemo obezbediti starateljstvo za devojčicu. Bitno je da smo je pronašli. Svi su znali da nemamo puno vremena zbog veoma niskih temperatura - rekao je Aleksej Sokolov, lokalni zvaničnik.

Istraga Olgine smrti još uvek je u toku. Još uvek se ne zna zbog čega je ona odlučila da povede svoju ćerku u šetnju, uprkos ekstremno niskim temperaaturama, koje se spuštaju i do sedam stepeni ispod nule, u ovo doba godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading