GLUMICA SE SNIMALA KAKO LIŽE ZMIJU, A ONDA JU JE RASPOMAMLJENA ŽIVOTINJA UGRIZLA ZA GRUDI! Zvezda filmova za odrasle JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

28.10.2021

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna Orfit Foks (42) iz Izraela preživela je pakao na jednom snimanju, a tek nakon inicenta su je sačekali mnogobrojni problemi.

Foto: Printscreen

Trenutak neposredno pre nego što je zmija zgrabila Orit 

Poznata izraelska zvezda filmova za odrasle i model, Orit Foks (42), jedva je izvukla živu glavu na jednom snimanju nakon što ju je zmija sa kojom je pozirila i koju je lizala po glavi iznenada ugrizla za jednu dojku i stegla je toliko jako da je na kraju završila u bolnici.

Čitav incident se dogodio pred kamerama budući da je Orit snimala spot za jednu radio-stanicu u Tel Avivu, a u trenutku kada ju je životinja zgrabila za silikonsku dojku ona je toliko vrisnula da je kamerman ispustio kameru i potrčao da joj pomogne. Ipak, uspeo je da snimi nesrećnu ženu kako životinju pokušava da odvoji od sebe, ali joj to ne polazi za rukom jer je opasni gmizavac zario zube duboko u silikon

Prema brojnim komentarima na društvenim mrežama, Foksova je imala mnogo sreće jer nije imala pravu dojku. 

Foto: Printscreen

Orit je ispustila zastrašujući vrisak u trenutku ugriza 

Orit je odmah prevezana u bolnicu, gde je zadržana jednu noć radi analiza, međutim, zmija nije bila otrovna, pa je Izraelka imala mnogo sreće. Primila je samo tetanus zbog ugriza. 

Ipak, njenim mukama tu nije bio kraj, budući da su se na nju navrzli pripadnici mnogobrojnih organizacija za zaštitu životinja, koji su istakli da je zmija mogla da prođe mnogo gore od Orit, budući da je ugrizla silikon. 

- Videla sam da su se pojedinim mediima proširile lažne informacije da je zmija uginila. To nije tačno, živa je i zdrava - rekla je Foksova za britanski Dejli mejl, a zatim dodala da je iskustvo koje je imala na kraju čak i nasmejalo. 

- Videla sam da ljudi sad ne prestaju da komentarišu moje grudi - rekla je ona kroz osmeh. 

 

 

Oritinu priču da je zmija sasvim u redu potvrdio je i odlični poznaval te vrste životinja, Mark Klibi, koji je istakao kako one u prirodi mogu da pojedu najrazličitije stvari i ipak prežive. 

- Ne mislim da u silikonima ima bilo ega što bi moglo da našteti zmijama. One mogu da pojedu i najboolesnije životinje i budu sasvim dobro. Nisam čuo za primer da se neka rabolela nakon što je ugrizla čoveka - otkrio je on. 

Foto: Printscreen

Orit Foks je poznata i po mnogobrojnim plastičnim operacijama

Inače, Foksova je u Izraelu poznati model, a njen životni cilj je da pomoću plastičnih operacija postane živa barbika. Kako je priznala u intervjuu Dejli mejlu, svesna je da ima problem, ali da ne može da odustane od svoje opsesije da se operiše. 

Kozmetičare i estetske hirurge posećuje čak i kad primeti najmanju boru na svom licu. 

- Prezadovoljna sam svojom lepotom, a i muškarci su oduševljeni. Obožavaju i moje telo - naglasila je Foksova i dodala kako ne mari zbog toga što je mnogi upozoravaju da ugrožava sopstveno zdravlje. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading