POLUGOLI UČENICI IZVODILI STRIPTIZ ZA NASTAVNIKE, PLESALI IM U KRILU I TRLJALI SE O NJIH! U skandaloznoj predstavi učestvovao i direktor, koji je i ujedno i prvi čovek grada! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

28.10.2021

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jezive scene odigrale su se u srednjoj školi u gradiću Hazard u američkoj državi Kentaki, a u "orgijama" je učestvovao i direktor te obrazovne ustanove Donald Mobelini koji je ujedno i prvi čovek tog mesta.

Foto: Printscreen

Skandalozne scene iz sale za fizičko srednje škole u Kentakiju 

Jezive scene iz srednje škole u američkoj saveznoj državi Kentaki obišle su čitav svet, a u njima su glavni akteri učenici i nastavnici, kao i direktor te obrazovne ustanove Donald Mobelini, koji su učestvovali u skandaloznoj predstavi prepunoj golotinje i eksplicitnih performansa.  

Naime, mnogi učenici bili su polugoli, među kojima su bili i mladići, a na snimcima se vide čak i oni koji nose samo donji veš i najlon čarape, iscepane na pojedinim mestima poput onih kakve se viđaju u striptiz-barovima. Da stvar bude strašnija, oni su izvodili zavodnički ples, ne prezajući od toga da zadnjice stavljaju na intimne delove tela direktora i ostalih nastavnika, zbog čega se oni, s druge strane, uopšte nisu bunili. 

 Osim mladića u eksplicitnim autfitima, na snimcima se vide i devojke u uniformama Hooters konobarica kako u rukama nose piće nalik pivu, dok istovremeno jedna drugu udaraju po zadnjicama. 

 

 

Srednja škola se zbog tog skandaloznog događaja, koji se odvijao u sali za fizičko, našla pod istragom.

- Incident je pod istragom i, kao što znate, o svemu što je pod istragom stvarno ne mogu govoriti. Kada se istraga završi, preduzećemo odgovarajuće mere - poručila je školska pravnica Suzan Kombs, dok je Aster Sizmor, član nezavisnog školskog odbora, rekao da je bio u školi u utorak, ali ne i na spornom događaju.

 

 

- Direktor je inače prilično strog, pa me sve ovo mnogo iznenađuje. Kada neko dete dođe u školu u kratkoj haljini, on ga otera da ode kući i presvuče se - istakao je Sizmor.

Godine 2008, Mobelini, koji je inače i gradonačelnik gradića Hazard, navodno je dvaput istraživan zbog incidenata s alkoholom u kojima su učestvovali studenti. U jednom slučaju su na internetu osvanule fotografije na kojima on vozi studente nakon što su pušili i pili alkohol, a u drugom slučaju policija je uhvatila učenike kako piju na školskom igralištu nekoliko trenutaka nakon što ih je direktor ostavio na tom mestu.

Republika

Foto: Printscreen

Donald Mobelini ređao skandale s učenicima 

Mobelini ni u jednom slučaju nije optužen da je učinio nešto pogrešno jer, kako je govorio, nije bio svestan opijanja. 

Interesantno je i da je 2019. tužen jer nije na odgovarajući način organizovao školsko putovanje tokom kog je jedan učenik silovao devojku. On se, međutim, po pitanju najnovijeg incidenta nije oglašavao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading