ŽENA GA ZABORAVILA PORED AUTO-PUTA: Izašao da popuši cigaru, a onda je njegova supruga dala gas i ostavila ga da pešači po hladnoći!

Autor:

Svet

27.10.2021

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je tokom putovanja sa suprugom izašao da zapali cigaretu, muškarac iz Albanije nije mogao ni da sanja da će mu se nikotinska zavisnost obiti u glavu i to na prilično bizaran način, zbog čega je morao da pešači pored autoputa po ne baš tako toplom vremenu. Naime, njega je supruga jednostavno zaboravila i nastavila je sama sa putovanjem.

Republika

Foto: Photo by Amritanshu Sikdar on Unsplash

Foto: Ilustracija

Tokom saobraćajne gužve na autoputu A7 kod Fisena, u Bavarskoj, muškarac poreklom iz Albanije, ostavljen je od strane žene pored puta, nakon što je izašao da popuši cigaru. Kako je u jednom trenutku saobraćaj krenuo, supruga je nastavila bez njega, piše Fenix-magazin.de.

Nakon dojave da se po autoputu kreće pešak, reagovala je i policija, koja je ubrzo došla na lice mesta. Naime, Albanac je iz očaja krenuo peške sa namerom da pronađe svoju suprugu.

Albanca je na kraju povezla patrola. Tokom razgovora sa policijom, on je ispričao da je njegova supruga jednostavno nastavila da vozi kada se saobraćajna gužva oslobodila. Do ponovnog ujedinjenja sa suprugom, njega je prevezla policija, koja je telefonom obavestila ženu da je njen suprug sa njima, te da dođe po njega na ugovoreno mesto.

Par je potom zajedno nastavio put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading