NASTAVNICA IZ PAKLA, OTELA UČENICU (9) I TUKLA JE I BOLA NOŽEM DO SMRTI! Telo deteta nađeno unakaženo, OVO JE BIO OKIDAČ ZA ZLOČIN ZBOG KOG JE POZLILO I POLICAJCIMA! (VIDEO)

Autor: Republika

Svet

26.10.2021

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulijana Lanskaja (40) na prevaru je namamila devetogodišnju Sofiju Zavoronkovu u svoj stan, a zatim se toliko iživljavala nad njenim telom da i mnogi policajci nisu imali snage da vide taj prizor, a navodno iza zločina stoji ženino rastrojstvo usled gubitka sopstvene dece.

Republika

Foto: VK

Nesrećno dete Sofiju Zavoronkovu ubila je Ulijana Lanskaja (40)   

Nastavnica Ulijana Lanskaja (40) iz Vologda grada u Rusiji otela je devojčicu Sofiju Zavoronkovu (9) i toliko je tukla i bola nožem da je nesrećno dete umrlo u nesnosnim mukama, a nakon što su policajci došli na mesto gde je držala svoju žrtvu, mnogi nisu imali snage da pogledaju "unakažen leš, čije lice je usled brojnih povreda i rana bilo neprepoznatljivo i njegovoj rođenoj majci". 

- Bila je prekrivena u ranama, a glava joj je bila smrskana. Udarala ju je nečim tupim toliko jako da joj je unakazila lobanju. To je bilo toliko zversko mučenje da ga je teško i pojmiti - preneo je ruski Vologda-Poisk. 

Prema navodima tog lista, žena monstrum je stravičan zločin počinila nakon što su joj sudski oduzeta njena deca, sin i ćerka, za koju je godinama tvrdila da je teško obolela od raka i da joj treba lečenje. Devojčica je, pritom, bila savršeno zdrava, ali majka ju je neprestano kljukala raznim lekovima i na svoju ruku joj davala terapiju, tvrdeći da to može da joj pomogne. 

Nakon što su joj deca oduzeta, Lanskaja, koja je inače nastavnica stranih jezika, nekoliko puta je pokušla da otme maloletnike iz lokalnog parka. Na kraju je 16. oktobra kupila slatkiše i Sofiju i nekoliko njenih drugarica namamila u svoj stan nakon što ih je srela na ulici kada su se vraćale iz škole. Sofijine drugarice su otišle predveče, dok je ona iz još nejasnih razloga ostala kod Lanskaje. 

Iste večeri je prijavljen devojčicin nestanak i u potragu se dalo 272 volontera nakon što je njena majka, Ana Zavoronkova, napisala potresan apel na društvenim mrežama. Ubrzo je policija došla do snimaka sigurnosnih kamera koje su zabeležile poslednji trenutak u kom su devojčice bile zajedno, a i od preživelih su saznali adresu žene monstruma. 

U trenutku kada su pripadnici specijalnih jedinica upali u njen stan ona nije bila kod kuće, ali su zatekli telo nesrećnog deteta. Grlo joj je bilo prerezano, a glava smrskana usled udaranja tupim predmetom. 

Lanskaja je uhapšena dok je pokušavala da se ukrca u voz za arktičku luku Murmansk.

- Ona je pametna žena, obrazovana, koja je u jednom trenutku očigledno skrenula sa prave staze. Stanje joj se pogoršalo nakon što su joj oduzeta deca - rekao je ruskim medijima neimenovani izvor iz istrage, a zatim dodao da se veruje da je dete mučila i ubila jer je želela da ostavi nekakav trag u istoriji. 

Na sudu se branila rečima da je neuračunljiva jer je teško bolesna i da ima leukemiju, ali policija je saopštila kako ne postoji nijedna jedina naznaka da ima neko oboljenje. 

Predmet istrage bi mogla da bude i majka nesrećne ubijene devojčice, Ana, budući da su se pojavile tvrdnje kako o detetu nije vođena briga na pravi način. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading