MLADA ŽENA (26) UMRLA DOK SU IZ NJE ISTERIVALI ĐAVOLA! Među uhapšenima i njen muž, kao i jedan doktor!

Autor:

Svet

26.10.2021

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Izraelska policija uhapsila je u ponedeljak tri osobe koje se dovode u vezi sa smrću mlade žene tokom navodnog egzorcizma.

Foto: printskrin

Optuženi za smrt mlade žene je šeik koji praktikuje veštičarenje, Ilustracija

Među uhapšenima su šeik, doktor i suprug preminule žene.

Policija je saopštila da je u subotu primila izveštaj o ženi (26) koja je primljena u kliniku u južnom gradu Tel Ševa, gde su doktori proglasili njenu smrt.

Pokrenuta je istraga, a njeno telo poslato je na obdukciju.

Prema pisanju Channel 12 news, ženi nije bilo dobro i otišla je na lečenje kod beduinskog šeika, koji "praktikuje veštičarenje". Šeik je potom izvršio "ceremoniju egzorcizma", navodi se u izveštaju.

Tokom ceremonije žena se srušila, a doktor je pozvan da dođe na lice mesta, pre nego što je odvedena u bolnicu.

Trojica osumnjičenih (64, 32 i 25 godina), svi iz Tel Ševe, pojavili su se na sudu u  ponedeljak popodne, prenosi Times of Israel.

Prema pisanju Channel 12, najstariji je šeik, a 32-godišnjak je doktor. Najmlađi uhapšeni je navodno suprug preminule.

Moti Josef, advokat supruga, negirao je umešanost svog klijenta u smrt žene.

- Moj klijent ne zna šta se dogodilo tokom tretmana, osim činjenice da je tamo odveo živu, a da se nažalost vratila mrtva. On nema nikakve veze sa njenom smrću. Ovo je tragedija - rekao je advokat.

Tokom godina bilo je izveštaja o brojnim Palestincima koji su umrli tokom navodnih egzorcizama, prenosi AFP.

Mladi Palestinac umro je 2015. godine nakon što je brutalno pretučen tokom egzorcizma u gradu Hebron. Porodica 19-godišnjaka sa mentalnim bolestima pozvala je dvoje "iscelitelja", muškarca i ženu, koji su pretukli mladića kako bi isterali "zle duhove", rekao je izvor iz policije.

Prema pisanju Al-Monitora, devojčica (17) iz Palestine umrla je tokom egzorcizma u februaru 2014, nakon što joj je "iscelitelj" sipao mešavinu slane vode u grlo.

Drugi su preneli kako su se egzorcizmi završili smrću dve žene iz Palestine sa mentalnim problemima 2011. i 1998. godine.

Komentari (0)

Loading