ODRŽANO GRČKO KRALJEVSKO VENČANJE: Evo ko je izabranica princa Filiposa!

Autor:

Svet

26.10.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki princ Filipos, sin poslednjeg grčkog kralja Konstantina II i Nina Flor, ćerka švajcarskog biznismena i milijardera Tomasa Flora venčali su se tokom vikenda u Atini.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Princ Filipos i Nina Flor

Inače, princ Filipos je kumče prinzece Dajane ii vojvode od Edinburga, a paru je ovo bila treća svadbena proslava.

Naime, Filipos i Nina su se prvi put su se obavezali na večnu ljubav u decembru 2020. na maloj građanskoj ceremoniji u Sent Moricu u Švajcarskoj, kojoj su prisustvovali samo njihovi očevi. Nekoliko meseci kasnije, na proleće ove godine, održana je proslava u Kembridžširu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ceremonija organizovana organizovana po pravim pravilima visokog društva

Ipak, ova ceremonija je organizovana po pravim pravilima visokog društva, sa ekstravagantnim detaljima, u raskošnom stilu i u monumentalnoj katedrali u prestonici Grčke. Na venčanju se okupila evropska aristokratija i samo elitno društvo, a među zvanicima bile su i britanske princeze Beatris i Eugenija, kao i grčka princeza Olimpija.

Zvanice su delile i fotografije na društvenim mrežama koje su pokazale predivnu dekoraciju - puno cveća i voća, kao i stolove ukrašene narom i bobicama. Svadbeni doručak bio je raskošan - fileti ribe zlatna kirnja, divlji komorač, salata od organskog paradajza i ručno praviljene raviole, prenosi "Daily Mail".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Za poseban dan Filipos je izabrao sivo odelo sa frakom i teget prslukom i kravatom u istom tonu

Podsetimo, princ Filipos je sin poslednjeg grčkog kralja Konstantina II Grčkog, koji je nosio titulu sve do ukidanja monarhije 1973, i danske princeze i Ana-Marije od Danske.

Za poseban dan Filipos je izabrao sivo odelo sa frakom i teget prslukom i kravatom u istom tonu, ali je njegova supruga Nina očekivano privukla daleko više pažnje, u bajkovitoj venčanici. Haljina je otkrivala ramena, a imala je ogroman žipon i šlep dugačak nekoliko metara. Brineta je nosila i predivnu, svetlucavu tijaru, te bidermajer od belih ruža, navodi Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading