MLADI MILIONER (33) I MILJENIK BRITANSKIH KONZERVATIVACA MISTERIOZNO UMRO NEPOSREDNO POSLE VENČANJA! Samo se sručio na ulici!

Autor:

Svet

26.10.2021

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati milioner i holeski tajkun Vivek Čada (33) umro je pod misterioznim okolnostima samo osam nedelja pošto se venčao sa manekenom Stuti Čadu (29) na glamuroznoj ceremoniji u hotelu sa pet zvezdica.

Republika

Foto: printskrin

Vivek Čada se samo srušio na ulici u Londonu

 

Čada se iznenada srušio na ulici u centru Londona u nedelju ujutro, samo nekoliko sati nakon što je bio na žurki u ekskluzivnom noćnom klubu Anabel.

 

On se nalazio na čelu "Najn grupe", koja se bavi izgradnjom i trgovinom hotelima i drugim nekretninama, a čija vrednost se procenjuje na više miliona funti. Takođe, mladi milioner je bio simpatizer britanske Кonzervativne partije, sa čijim istaknutim članovima je bio, kako je navedno, u "bliskim vezama".

Bio je redovni posetilac događaja u organizaciji Кonzervativne stranke i imao je prijateljske odnose sa bivšim premijerima Dejvidom Кameronom i Terezom Mej.

Pre dva meseca se oženio, a venčanju je prethodila sedmodnevna proslava.

- Nema reči da se opiše šta se dogodilo. U šoku sam i još uvek pokušavam da shvatim to. Venčali smo se tek pre osam nedelja i bilo je prelepo. Sada moram da se nosim sa gubitkom ljubavi svog života. Srce mi je slomljeno - rekla je za "Dejli mejl" udovica Stuti Čada.

Čada nije imao zdravtsvenih problema pre iznanadne smrti, pa je zato naložena obdukcija tela. Izvori bliski njemu ukazuju na to da je, ipak,  reč o prirodnoj smrti, odnosno da je umro od srčanog udara.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stojan

27.10.2021 04:51

Da nema novca sigurno nebi bio ljubav njenog zivota. Toliko je ruzan da ga je tesko i gledati.