TOLIKO JE DOBRA U KREVETU DA JE UMALO MUŽA POSLALA U GROB: Opisala kako je došlo do katastrofe, a njemu lekari zabranili najslađu stvar

Autor:

Svet

25.10.2021

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neko bi ovo okarakterisao kao pokušaj ubistva...

Republika

Foto: Pixabay.com/SCREENSHOT/YOUTUBE/TLC UK/GORODENKOFF/SHUTTERSTOCK.COM

Amanda umalo oterala muža u grob

Za pojedine hronične bolesnike, posebno srčane, seks može biti veoma opasan. Statistike kažu da od "preteranog užitka" najčešeće stradaju muškarci, a takav slučaj opisao je jedan par u popularnoj emisiji na TLC-u pod nazivom "Sex Sent Me To The ER" (Zbog seksa sam završio/la u Urgentnom centru).

Glavni akteri ove priče su supružnici Amanda i Kris čiji se kratak put, koji je zamišljen veoma romantično, umalo pretvorio u katastrofu. Zapravo, njih dvoje su otišli na putovanje sa Krisovom sestrom i mužem, ali već sam sam početak je nagoveštavao katastrofu... Ispostavilo se da parovi dele sobu, što im nikako nije odgovaralo jer su se radovali da ponovo "rasplamsaju" strasti u braku.

Prvi trenutak koji se ukazao da su ostali sami, Amanda i Kris su iskoristili, a onda je sve pošlo po zlu. Usred oralnog seksa, dok se Amanda trudila da mu pruži užitak, Kris je počeo "čudno" da se oseća. Dobro poznato zadovoljstvo je sve više podsećalo na bol i shvatio je da nešto nije u redu.

- Dok je ona bila dole, odjednom sam osetio vrtoglavicu i nekako sam bio dezorijentisan. Bila mi je muka, kao da se vozim na rolerkosteru, a zatim je nastupio najgori bol koji sam ikada osetio - pričao je Kris u ovoj emisiji.

Uspaničena, Amanda je pozvala Hitnu pomoć.

- Nisam znala šta da mislim, uhvatila me je užasna panika - ispričala je Amanda i dodala da kada je došla Hitna pomoć, bilo joj je neprijatno da objasni šta se dogodilo. 

Foto: SCREENSHOT/YOUTUBE/TLC UK/GORODENKOFF/SHUTTERSTOCK.COM

Amanda i Kris

 

- Bilo mi je neprijatno, nisam želela da previše ulazim u detalje.

Kada je par stigao u Urgentni, skener je potvrdio da je Kris imao aneurizmu mozga, a koju je izazvao seks.

- Nakon što mi je doktor rekao da ima aneurizmu koja mu je pukla u mozgu, umalo nisam umrla. Svašta mi je prolazilo kroz glavu, nisam mogla da podnesem da ga izgubim, niti da naša deca ostanu bez oca.

Pitanje koje je visilo u vazduhu bilo je - kako je moguće da mu od seksa i uzbuđenja toliko pozli? Kako se ispostavilo, Kris je već duže vreme imao visok pritisak, a da to nije znao.

Lekari su objasnili Amandi da je uzbuđenje prilikom oralnog seksa izazvalo hipertenziju, a koja je uzrokovala aneurizmu. I rekli su da Kris ima 30 odsto šansi da preživi.

- Izdržao je sve napore u vojsci, a sada će ga seks ubiti - prolazilo joj je kroz glavu.

- Osećala sam se užasno znajući da osoba koju volim je u smrtnoj opasnosti zbog mene i mojih postupaka - ispričala je Amanda

Srećom, Kris se potpuno oporavio nakon operacije, a evo šta mu je najteže palo prilikom oporavka...

- Najgore kod oporavka je bilo to što su mi lekari potpuno zabranili seks - rekao je šeretski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading