FRANCUSKINJA POSLALA NIKAD OŠTRIJU PORUKU ALBANCIMA: VI MUSLIMANI STE KOLONIZOVALI KOSOVO, SRPSKU ZEMLJU! Marion Marešal iznela i jezive prognoze za svoju državu!

Autor: Republika

Svet

25.10.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska analitičarka Marion Marešal poslala je važnu poruku Albancima, upozorivši da bi Francusku mogao da zadesi sličan scenario kao Srbiju zbog velikog dolaska muslimana u tu zemlju.

Foto: Tanjug/AP

Marion Marešal bez dlake na jeziku  

Poznata mlada francuska analitičarka Marion Marešal (31), koja vodi Institut društvenih, ekonomskih i političkih nauka u Lionu, poslala je brutalnu poruku Albancima da je Kosovo srpska teritorija i da su je oni silom oteli. 

Kako je na Tviteru napisala ta nećaka čuvene francuske političarke i kandidatkinje za predstojeće predsedničke izbore 2022, Marin Lepen, Kosovo je istorijski srpska pravoslavna teritorija, ali su ga godinama kolonizovali Albanci muslimani.

Ona je komentarisala veliki dolazak muslimana u Francusku iz država koje su nekada bile okupirane i kojima je vladao upravo zvanični Pariz, istakavši da bi to moglo da promeni istoriju.

- Demografija je ta koja stvara istoriju, pogledajte samo Kosovo. Ovu pretežno srpsku pravoslavnu zemlju decenijama su kolonizovali muslimanski Albanci - poručila je ona, prenosi Sputnjik.

Njenu izjavu preneli su i pojedini albanski mediji u Prištini, uz kritiku da ona nema "istorijsku osnovu", jer, kako navodi Reporteri, "Srbi su pokušali da kolonizuju Kosovo 1990-ih godina, a Albanci nisu bili muslimani tokom godina pre otomanske okupacije".

Foto: Tanjug/AP

Marin Lepen i Marion Marešal 

Inače, Marion je ćerka Jan Lepen, rođene sestre Marin Lepen. Mlada analitičarka je tokom političke karijere svoje tetke nekoliko puta javno iskazala svoju podršku njenoj politici i pojavljivala se na njenim mitinzima, a spekulisalo se da bi mogla da bude i njena naslednica.    

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ivan

25.10.2021 17:53

Ona je neki nebitni lil na tamošnjoj političkoj sceni činjenice na terenu govore potpuno drugačije a to je da albanci imaju jak lobi i znaju koje rukave treba povlačiti zato im se i sve što traže daje mi bi smo mogli dosta da naučimo od njih dok ovakve stvari ne izjavi francuski predsednik ili neki bar ministar uzaludno se tešimo kako im je neku skrenuo pažnju na ponašanje

Odgovori 15 5
Boki

25.10.2021 21:36

Ne bi siptari oteli nista da im upravo NATO pakt, sa sve francuzima,amerikancima i nemcima nije u tome pomogao. Da nije bilo NATO-a, ne bi bilo ni genocida nad Srpskim narodom na Kosmetu, zute kuce gde su Srbima na zivo vadjeni organi, ne bi bilo spaljeno i dignuto u vazduh preko 150 Srpskih pravoslavnih svetinja koje su bile stare vise od 5 vekova,imale status istorijske bastine od velikog znacaja i bile pod kobajagi "zastitom" UNESC-a. Ne bi siptar lomio krst na Srpskoj crkvi. Ne bi bilo na silu proterano preko 250 000 Srba sa Kosmeta dok je KFOR sve to sa osmehom na licu posmatrao. Francuzi su jedni od NAJZASLUZNIJIH za pomoc siptarskim teroristima,za najgadnije propagande lazi plasirane u svetu protiv Srpskog naroda, za okupiranje Srpske teritorije i unistenje Srpskog naroda i Srpskih svetinja na Kosmetu.Ali polako, doci ce djavo po svoje pre ili kasnije. I kod francuza i nemaca se upravo dogadja "kosovski scenario" gde im muslimani polako ali sigurno okupiraju zemlju, a teroristicki napadi su sve ucestaliji. A najveca je ironija upravo ta da su medju teroristima bili i "kosovski" albanci koje su nemci i francuzi sa tolikim zarom i strascu branili od "zlih Srba". Ko sa djavolom tikve sadi, o glavu mu se obijaju.

Odgovori 18 2