JANŠI PRETE SMRĆU, STIGLA MU I STRAVIČNA PORUKA ŠTA ČEKA NJEGOVU PORODICU! Na adresi slovenačkog premijera JEZIVA POŠILJKA PUNA METAKA!

Autor: Republika

Svet

25.10.2021

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenačkom premijeru Janezu Janši je na privatnu adresu stigla jeziva pošiljka, a iste pretnje upućene su i ministru odbrane Mateju Toninu.

Foto: Tanjug/AP

Slovenački premijer Janez Janša u strahu za sebe i porodicu 

Slovenački premijer Janez Janša dobio je zastrašujuće pretnje smrću, koje se odnose i na članove njegove porodice, a da stvar bude strašnija, na privatnu adresu mu je stigao jezivi paket prepun metaka velikog kalibra. 

Osim Janši, iste pretnje su stigle i slovenačkom ministru odbrane Mateju Toninu, zbog čega je policija započela opsežnu istrahu, a šefu vlade i ministru su pojačana obezbeđenja. 

Nova24.tv, koju je osnovala Janšina Slovenskademokratska stranka (SDS), navodi da to nije prvi put da se na taj način preti sadašnjem slovenačkom premijeru.

- Očigledno je da se radi o posledici stvaranja psihoze od strane mejnstrim medija. Hoće li to konačno otrezniti one koji još veruju u dobre namene potomaka komunističke revolucije? - retorički navodi na svom portalu spomenuta TV stanica.

Janša često optužuje mejnstrim medije da su iz političkih motiva na strani levice koja želi da sruši njegovu vladu, te da mediji i leva opozicija stoje iza protesta kojima se zahtevaju prevremeni izbori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading