OVO JE NAJSTRAŠNIJI ZLOČINAC NA SVETU: Jedino gore od njegovog lica su jeziva nedela koja je počinio (FOTO)

Autor:

Svet

24.10.2021

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majkl Kembel (46), prozvan "najstrašnijim kriminalcem na svetu", trebalo bi da se pojavi pred sudom u Misuriju u ponedeljak i suočiće se sa kaznom doživotnog zatvora ako bude osuđen.

Republika

Foto: MISSOURI STATE HIGHWAY PATROL SEX OFFENDER REGISTRY

Majkl Kembel

Sudski okumenti podneti u okrugu Grin u Misuriju opisuju Kembela kao "upornog seksualnog prestupnika", koji je navodno svukao ženi pantalone i donji veš dok je njen dečko spavao pored nje.

Kada se njen dečko probudio, oterao je Kembela sa imanja i napasnik je pobegao na biciklu. Kembel je poricao da je pokušao da siluje ženu i tvrdio je da ona "izrazila seksualnu nameru prema njemu" u kupatilu.

On je policajcima rekao da joj je "rekao ne" jer je "imao policijski čas i morao je da ode". Kembel je uhapšen i kasnije optužen za pokušaj silovanja prvog stepena.

On je zadržan na kauciji od 100.000 dolara u zatvoru okruga Misuri. Ako bude osuđen za silovanje, Kembel, koji ima dugi krivični dosije, mogao bi da se suoči sa kaznom doživotnog zatvora.

Kembel je prošle godine osuđen za napad, oštećenje imovine i kršenje zaštitnog reda. Odležao je šest meseci u zatvoru zbog ovih optužbi.

U julu 2018. godine, Kembel je optužen za napad trećeg stepena nakon što je uzastopno udarao drugog čoveka u lice jer nije pustio vodu u toaletu nakon što ga je koristio, navodi Njuzvik.

Kembel je proglašen krivim za pokušaj seksualnog napada prvog stepena zbog incidenta u Denveru u Koloradu 1995. godine. U to vreme imao je 20 godina i optužen je da je pokušao da siluje 14-ogodišnju devojčicu.

Kao registrovani seksualni prestupnik, od njega se zahteva da se drži dalje od područja u kojima borave deca. Godine 2011. uhapšen je zato što je otišao na 500 stopa od igrališta ili javnog bazena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading