KRIŠOM STAVLJAO ŽILETE U TESTO ZA PICU, USLEDILA KATASTROFA! Iza svega stoji BOLESNA OSVETA?!

Autor:

Svet

24.10.2021

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan muškarac je u pakovanja sa testom za picu ubacivao žilete, nakon čega je uhapšen.

Republika

Foto: pixabay.com

Ljudi kupovali pice sa žiletima u njima, Ilustracija

Prema sudskim zapisima, Nikolas Mičel (39) bio je radnik kompanije u Mejnu koja je proizvodila testo za pice, a koje je prodavano potrošačima preko lanca supermarketa u Mejnu i drugim državama. Otprilike u junu 2020. Mičelov radni odnos je prekinut.
 

 



Petog oktobra 2020. Mičel je ušao u supermarket Sako koji je prodavao testo za picu. Nastavio je direktno do vitrine za testo za picu gde je ubacio žilet u nekoliko testa za picu, a zatim vratio u vitrinu. Trojica korisnika kupila su takvo testo za picu kasnije tog dana, a u njima su pronašli žilete.

Konačno otkriveno šta radi

Vlasti su rekle da je uznemirujući slučaj izašao na videlo kada je kupac u supermarketu Hannaford u Saku obavestio lokalnu policiju o mogućem uništavanju namirnica u prodavnici. Kupac, koga policija nije imenovala, kupio je "testo za picu iz Portland Pie i locirao britvice unutar testa", navodi se u saopštenju policije.

Pregledom nadzornih kamera prodavnice, otkriveno je da je "jedna osoba neovlašćeno menjala pakovanje nekoliko testa za picu Portland Pie“, saopštila je policija.

Policija je ubrzo identifikovala Nikolasa, koji je bio bivši saradnik kompanije 'It'll be Pizza' koji proizvodi proizvode za Portland Pie", navodi se u saopštenju.

Kada je menadžment prodavnice saznao za oštećeni proizvod, osoblje je uklonilo preostalo testo za picu iz vitrine. Hanaford je u povukao sve proizvode od testa i sira od Portland Pie, koji su se prodavali od 1. avgusta do 11. oktobra, u svojih 184 prodavnice u Njujorku, Masačusetsu, Vermontu, Nju Hempširu i Mejnu, preneli su tamošnji mediji.

Nikolasa Mičela je prvobitno uhapsila policija Dovera u Nju Hempširu 11. oktobra 2020. U to vreme je identifikovan kao stanovnik Dovera. 

Njegov sporazum predviđa kaznu do četiri godine i devet meseci za zločin koji je doveo do povlačenja testa za picu iz supermarketa Hanaford u pet država. Opoziv se kasnije proširio na Shaw's i Star Markets.

Prema sporazumu, Mičel je rekao da se neće žaliti na kaznu koja nije duža od četiri godine i devet meseci, prema sudskim dokumentima.

Osveta

Kako mediji prenose, sumnja se da je Nikolas to činio iz sopstvenog hira, zato što je ranije radio za firmu koja proizvodi testo za picu, odakle je otpušten. Smatra se da je to bio povod za ovaj zločin.

Mičelu preti kazna zatvora do 10 godina, nakon čega sledi period puštanja do 3 godine pod nadzorom i novčana kazna do 250.000 dolara, objavljeno je na američkom sajtu pravosuđa.
 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading