OLEG DERIPASKA ŠOKIRAN DEŠAVANJIMA U AMERICI: Ovo je apsurdna predstava!

Autor:

Svet

20.10.2021

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oleg Deripaska se oglasio na Telegramu nakon najnovijih dešavanja u Americi.

Republika

Foto: Fondacija Volnoe Delo

Oleg Deripaska se oglasio na Telegramu

Nakon što je odjeknula vest o tome da je Američki Federalni istražni biro preduzeo “aktivnosti sprovođenja zakona” u kući ruskog miijardera Olega Deripaske u Vašingtonu, on se oglasio na svom Telegram nalogu.

Njegovu objavu prenosimo u celosti:

Gledajući sve što se dešava u Americi, ne mogu, a da se ne načudim američkom establišmentu, koji uporno promoviše mit o navodnom mešanju Rusa u Predsedničke izbore u SAD 2016. godine.

Vreme je da priznamo ono što je očigledno: Tramp je pobedio, naravno nije to uradio sam. Pomogao mu je vašingtonski establišment, koji je toliko naljutio biračko telo da su bili spremni da glasaju za svakoga novog. 

I nastavljaju sa ponavljanjem iste stare priče i danas umesto da se suoče sa istinom da je američki dug već skoro 30 triliona dolara, dešava se to da će se Kina (silom ili polu-dobrovoljno) ponovo ujediniti sa Tajvanom, stvarajući Tihi okean delom kineske vodene teritorije. 

Istovremeno, primena nuklearne tehnologije u mirnodopske svrhe u Sjedinjenim Državama je izgubljena, što znači da će nastaviti da sagorevaju ugalj i gas, zagađujući životnu sredinu. Evropa, takođe, ne želi više da se smrzava ove zime zbog horor priča iz NATO-a koje govore kako Rusi dolaze.

Umesto da se nose sa ovim novim izazovima, oni nastavljaju sa ovom apsurdnom predstavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading