SRBOMRZAC KLINTON SE OPROSTIO OD GENERALA: Objavio snimak sa Kolinom Pauelom iz 1993. godine

Autor:

Svet

18.10.2021

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokazani srbomrzac i nekadašnji američki predsednik Bil Klinton se oprostio od bivšeg državnog sekretara i vojnog generala Kolina Pauela, koji je preminuo danas u 84. godini od posledica KOVIDA-19.

Republika

Foto: youtube/Good Morning America

Dokazani srbomrzac Klinton

 

Klinton je oproštajnu poruku objavio na Tviteru.

- Kolin Pauel je bio hrabar vojnik, vešt komandant, posvećen diplomata, dobar i pristojan čovek. Moje saučešće Almi, celoj porodici Pauel i svim ljudima čiji je život dotakao kroz svoju službu i primer - napisao je na Tviteru dokazani srbomrzac uz snimak odlikovannja koji dotira iz 1993. godine.

 

 

Klinton je juče izašao iz bolnice u južnoj Kaliforniji u pratnji svoje supruge, a prošle nedelje je primljen na odeljenje intenzivne nege zbog urološke infekcije.

Podsećamo, bivši američki državni sekretar i vojni general Kolin Pauel, koji je preminuo danas u 84. godini od posledica KOVIDA-19, bio je protiv upada kopnenih snaga na tlo Jugoslavije 1999. ne mareći za kritike da vazdušni udari odnose previše žrtava.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading