DEVOJČICU OTELI RODITELJI SEKTAŠI IZ DVANAEST PLEMENA! Zlotvori su je tukli štapom i bila im je oduzeta pre osam godina, a sad se strahuje OD NAJGOREG!

Autor: Republika

Svet

18.10.2021

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šalome Henigfeld nestala je u subotu nakon što je otišla na trčanje, a policija ne isključuje ni zločin.

Foto: Printscreen/Nemačka policija

Devojčica Šaloma Henigfeld nestala bez traga 

Čitava Nemačka je na nogama od subote nakon što je prijavljen nestanak jedanaestogodišnje devojčice Šalome Henigfeld, koja je u subotu u poslepodnevnim satima u gradu Holchajmu u Bavarskoj otišla na trčanje nakon čega joj se gubi trag.       

Glavni policijski inspektor Markus Trib rekao je da devojčicu traži veliki broj policajaca i da nisu isključeni ni kazneno delo, ni nesreća.

- Devojčica oko osam godina živi u hraniteljskoj porodici. Imala je malo više od dve i po godine kada je uzeta od roditelja - rekao je Trib i otkrio da njeni hranitelji sumnjaju da su je upravo oteli biološki otac i majka, inače članovi sekte Dvanaest plemena.

Sekta je izazvala skandal 2013. kada su u javnost dospeli snimci na kojima se vidi kako članovi muče svoju decu udarajući ih štapovima. Sekta odbacuje i državno školovanje, zbog čega je Kancelarija za socijalnu zaštitu mladih monstrumima oduzela mališane i predala ih hraniteljskim porodicama.

Pripadnici sekte, koja je osnovana u SAD, na svojoj internet stranici tvrde kako za kažnjavanje dece koriste "manji štap", ali da se ona ne tuku u besu, niti su zlostavljana. U sekti veruju da "manjim štapom" postižu disciplinu kod dece i veruju kako je disciplina potrebna da mališani ne bi postali loše osobe.

- U nedelju je policija tražila devojčicu helikopterima, termovizijskim kamerama i psima tragačima. Međutim, trag joj se izgubio na zemljanom putu, pa je potraga privremeno prekinuta u ranim poslepodnevnim satima. Policija odlučuje o novom načinu potrage - rekao je inspektor Trib.

Inače, devojčicini roditelji žive u Češkoj s mlađim detetom i ostalim članovima sekte. Češka policija je već bila u njihovoj kući, ali nisu pronašli devojčicu.

- Mislim da se oni nisu tamo vratili - rekao je hranitelj za Bild i naveo kako su svedoci ispred škole koju pohađa devojčica videli strani automobil.

On dobro poznaje biološke roditelje jer su ćerku posećivali otprilike svakih šest nedelja.

- Ona nas voli, ali i dalje voli i svoje roditelje - rekao je hranitelj.

Policija nije komentarisala napise da roditelji pripadaju sekti Dvanaest plemena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
nekko

19.10.2021 09:01

Sa 11 godina ide da trci? How yes no! Otisla mala da se vidi sa deckom.