ĆERKA BILA GEJTSA SE UDALA PO MUSLIMANSKIM OBIČAJIMA! Održano tajno venčanje od više miliona dolara, a JEDAN DETALJ sve je zaprepastio!

Autor: Republika

Svet

18.10.2021

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suosnivač kompanije "Majkrosoft", Bil Gejts, udao je najstariju ćerku Dženifer za profesionalnog jahača iz Egipta, zbog čega se par na večnu ljubav zakleo po muslimanskim običajima.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Detalje s venčanja zabeležili su fotografi s velike udaljenosti 

Američki milijarder i suosnivač kompanije "Majkosoft" Bil Gejts udao je ovog vikenda svoju najstariju ćerku Dženifer (25) na velelepnoj ceremoniji vrednoj više miliona dolara, održanoj na mladinom imanju u Nort Sejlemu u Njujorku. 

Srećni mladoženja je profesionalni egipatski jahač Najel Nasar (30), koji je rođen u Čikagu, a odrastao u Kuvajtu. On i Dženifer su u decembru 2020. objavili da su se verili, a odlučili su da stanu na ludi kamen nešto malo manje od godinu dana od tog datuma. Interesantno je da su se u skladu s mladoženjom religijom u petak uveče venčali prema islamskim običajima, dok je u subotu organizovana raskošna proslava za 300 gostiju.    

 

Gejst, međutim, na feštu nije pozvao mnogo poznatih ličnosti, iako se zna da su mu mnogi kućni prijatelji. Viđena je jedino Džordžina Blumberg, ćerka milijardera Majkla Blumberga, dok su ostali gosti bili uglavnom članovi porodica i prijatelji obe familije. 

Za medije je najinteresantniji detalj bio da je Bil Gejts svoju ćerku do mladoženje odveo zajedno sa suprugom Melindom od koje se razveo ove godine posle 27 godina braka. To je ujedno bio i prvi trenutak da su njih dvoje viđeni zajedno u javnosti nakon razlaza. 

- Lepo je da su oboje bili uz ćerku u tim srećnim trenucima - glasio je samo jedan od komentara na društvenim mrežama.    

Mlada, koja je nosila venčanicu Vere Vong, sa tatom Bilom je izvela ples uz pesmu Eltona Džona "Can You Feel The Love Tonight", prenosi Kurir, dok je goste ostatak večeri zabavljao bend Koldplej. 

Inače, Dženifer je Nasara upoznala upravo preko konjičkog sporta budući da je ona zaljubljenik u te životinje i jaše iz hobija. S druge strane, njen verenik je profesionalni džokej i nastupao je i na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Tokiju. Završio je Univerzitet Stanford i govori tri jezika - engleski, arapski i francuski.   

Podsetimo, Bil i Melinda imaju još jednu ćerku i sina. Prema Forbsu, Bil Gejts je trenutno četvrti najbogatiji čovek na planeti i njegova imovina je procenjena na 129 milijardi dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading