MRKI MEDVED NAPAO TRUDNU ŽENU! Jezivi trenutak snimljen kamerom (VIDEO)

Autor:

Svet

17.10.2021

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasan trenutak zabeležen je kamerom u ruskom cirkusu kada je "ljubomorni" mrki medved napao trudnu ženu koja je radila sa njim kao performer, dok su deca vrištala zbog scene koja se odvijala pred njima.

Republika

Foto: pexels.com

Mrki medved

 

Ženu - koja je nosila jarko plavu haljinu napala je cirkuska životinja u Oriolu u Rusiji.

Svedoci su ispričali kako medved nije popustio, uprkos "udarcima bičem", dok su se dva muškarca borila sa njim da oslobode ženu. Užas se dešavao tokom čina u kojem su učestvovala dva medveda i dva dresera u ringu. Za čudo, žena - koja je kolima hitne pomoći odmah prebačena u bolnicu - zadobila je samo "dve ogrebotine i malu modricu".

Ona je uverena da ju je medved mogao napasti zbog trudnoće - ali je naglasila da je njeno nerođeno dete dobro.

- Bukvalno imam dve ogrebotine i malu modricu na nozi. I sa životinjom je sve u redu, a moja beba je dobro. Možda je to donekle bila ljubomora, budući da sam trudna. Može biti mnogo toga u pitanju. Ja ću se, naravno, pozabaviti ovim incidentom sa iskusnijim kolegama. U ovom trenutku, medved se ponaša prema meni na isti način kao i obično. Ponovo se ponaša nežno kao da se ništa nije dogodilo - rekla je ona.

U jednom izveštaju se navodi da su se trener i medved "zagrlili i pomirili" posle napada. Međutim, zabrinuti meštani tvrde da su videli životinju u kavezu pre predstave u "uznemirenom" stanju. Jedan posetilac cirkusa je tvrdio da je već video kako se baca. Medvedu je za sada zabranjeno nastupanje. Ruski istražni komitet otvorio je istragu o incidentu.

Istraga preduzima niz mera za utvrđivanje svih okolnosti incidenta, intervjuiše zaposlene u cirkusu i svedoke - rekao je jedan od izvora.

Aktivisti za zaštitu životinja pozivaju na potpunu zabranu cirkusa u kojim se koriste žive životinje za predstave, piše The Sun.

Nikakvi cirkuski uslovi neće biti humani iz jednog jednostavnog razloga. Obuka ide ruku pod ruku sa okrutnošću. Cirkusi su uvek okrutni i kreću se izvan granica. Cirkus sa životinjama treba zabraniti - rekla je Irina Novožilova iz grupe za zaštitu životinja VITA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading