MISLILA DA JE PAMETNIJA OD POLICIJE! Starica pokušala da prošvercuje 20 kilograma kokaina, a onda joj se život pretvorio u HOROR! SKONČALA U NAJGORIM MUKAMA!

Autor: Republika

Svet

17.10.2021

13:53

Britanska starica Sjuzan Klark (72) koja je uhvaćena u pokušaju krijumčarenja kokaina vrednog više od milion evra, umrla je sama u agoniji u portugalskom zatvoru među pacovima.

printskrin

Sjuzan Klark sa mužem Rodžerom pre hapšenja

Ona je u zatvoru trebalo da provede osam godina, a njen suprug Rodžer (73), koji je bio saučesnik u teškom krivičnom delu, takođe je uhapšen, ali je smešten u drugi zatvor.

Kako se navodi, ona je umrla od raka dojke prošle nedelje, nakon što joj je poslednji put dozvoljeno da vidi muža. Nije mogla da razgovara sa njim zbog knedle u grlu, prenosi Miror.

Prema navodima izvora, Sjuzan je trebalo da se vrati u Englesku kako bi odslužila ostatak kazne, ali to se nije dogodilo.

Ostavljena je da umre u stranom zatvoru, bez svojih voljenih. Borila se sa rakom dojke, ali su lekari u Portugalu odlučili da ne mogu ništa da učine, pa su prekinuli njeno lečenje. Umrla je u velikim mukama - navodi se.

Par je uhapšen na kruzeru koji je sa Kariba uplovio u Lisabon u decembru 2018. godine nakon što je neko dojavio policiji.

Nakon hapšenja, tvrdili su da su bili prevareni i da su oboje mislili da krijumčare voće, ali ne i kokain.

Na brodu je pronađeno 20 kilograma kokaina sakrivenog u četiri kofera.

Supružnici su takođe bili hapšeni 2010. u Norveškoj, a tada su pokušavali da prokrijumčare kanabis.

Komentari (0)

Loading