MUŽ JE STALNO NIPODAŠTAVAO KUĆNE POSLOVE I GOVORIO ŽENI DA NIŠTA NE RADI! Onda je ona rešila da stupi u ŠTRAJK, a rezultati su takvi da je on POČEO DA POVRAĆA! (VIDEO)

Autor:

Svet

16.10.2021

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćici Džejli Džil (27) sa Floride muž je non-stop kao nezaposlenoj ženi prebacivao da ništa ne radi, a onda je ona rešila da stupi u štrajk i u kući ništa ne pomeri, a kamoli posremi celih 15 dana.

Republika

Foto: Printskrin

Džejli Džil dve nedelje nije raspremala kuću

Razvoj situacije je dokumentovala na TikToku, a njen štrajk trajao je dve nedelje.

 

Za to vreme ništa nije radila od kućnih poslova koje je njen suprug nipodaštavao, a koje većina žena radi svakodnevno, a rezultat je takav da se svakom čoveku povraća kada pogleda ovakve slike.

 

- Znala sam da ima još žena sa ovakvim problemima, a sada sam dobila i potvrdu nakon komentara na snimke koje sam okačila. Uslovljene smo da ćutke čistimo za mužem koji čak ni ne registruje šta je ostavio iza sebe - komentariše ona.

 

@wifestrike

He said the baby must’ve done it 🥲 ♬ original sound - Jalie

Nakon dve nedelje, ipak je ona bila ta koja je bila primorana da očisti kuću.

 

- Došlo je do malih poboljšanja, ali ni blizu idealnom. Mislim da ću nastaviti sa povremenim štrajkovima sve dok ne uvidi koliki je to posao - kaže ona.

Ona i dalje štajkuje, a pratioce obaveštava šta se dešava sa njenim mužem dok ona "ne obavlja" posao po kući.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading