ODSEKAO ŽENI GLAVU I STAVIO JE NA KUHINJSKI STO! Nesrećni sin je preko kamere bespomoćno gledao senku monstruma kako se približava kući!

Autor: Republika

Svet

16.10.2021

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesrećna žena, inače penzionisana profesorka, brutalno je ubijena u svom porodičnom domu, a zbog zločina je uhapšen 51-ogodišnji muškarac koji ju je poznavao.

Foto: Printscreen

Novinari svih TV stanica u Francuskoj šokirani su jezivim zločinom

Stravičan zločin dogodio se u mirnom francuskom gradu Agd na jugu zemlje kada je zasad neimenovani monstrum star 51 godinu brutalno ubio 77-ogodišnju penzionisanu profesorku tako što joj je u njenoj kući odsekao glavu, a zatim taj deo tela ostavio na kuhinjskom stolu. 

Jezivi detalji monstruoznosti kakva se ne pamti u mirnom turističkom mestu sa svega 30.000 stanovnika zaprepastili su čitav svet, pogotovo nakon što su policajci ispričali da je odmah pored stola na stolici bilo postavljeno telo nesrećne starice

Ubistvo je otkriveno nakon što je žrtvin sin, koji je preko svog mobilnog telefona imao pristup kamerama oko porodične kuće u Agdu prijavio kako je video da se ženinom domu približava neki muškarac, nakon čega se ona nije javljala nekoliko dana. 

 

- Sin je video samo senku, pa je bilo potrebno nekoliko dana da zločinac bude otkriven, ali to se ipak ubrzo dogodilo - preneli su francuski mediji, naglasivši da je ubica poznavao žrtvu i da je kobnog dana slobodno ušetao u njenu kuću.

- Jasno je da su bili poznanici - potvrdio je tužilac Rafael Baland.  

Zasad nisu jasni motivi tako brutalnog ubistva.  

Žena je, inače, živela sama u porodičnoj kući nakon muževljeve smrti. Ima dvoje odrasle dece.

Grad Agd je smešten na jugu zemlje, nedaleko od Mediterana. Predstavlja jedan od najstarijih gradova u Francuskoj. Popularna je turistička destinacija i imao je razvijenu ponudu za nudiste.   

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Drvoseca

16.10.2021 11:40

U srbiji se isto to desilo,samo sto je sin majci odsekao glavu i stavio na sto i pricao snjom ,ima 2 godine tome