STRAVA I UŽAS U ALBANIJI, ČETVORO MRTVIH RUSA NAĐENO U SAUNI! Jeziva smrt u hotelu, ljudi koji su ih pronašli zatekli su JEZIV PRIZOR!

Autor: Republika

Svet

16.10.2021

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva muškarca i dve žene pronađeni su posle ko zna koliko vremena u sauni hotela u selu Keret, što je stvorilo ozbiljne probleme tom objektu.

Foto: Tanjug/AP

Četvoro Rusa umrlo je u mukama u sauni u Albaniji/Ilustracija

Zastrašujuća tragedija dogodila se u hotelu u selu Keret, u okrugu Kavaja u Albaniji, kada su posetioci tog luksuznog objekta u sauni pronašli četiri tela ruskih državljana. 

U pitanju su dva muškarca i dve žene starosti između 31 i 58 godina, a kako je zasad saopšteno, uzrok smrti je verovatno gušenje

- Umrli su u mukama, tela su bila jedno preko drugog, a koža u katastrofalnom stanju jer ko zna koliko su bili unutra na ogromnoj temperaturi pre nego što su ih novi posetioci otkrili - navodi Albanian Dejli Njuz pozivajući se na policiju.

Istraga je pokrenuta zbog uslova u kojima je sauna radila, a hotel je dotad pod posebnim nadzorom pripadnika bezbednosnih snaga.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading