HOROR - POSLANIK NEKOLIKO PUTA IZBODEN NOŽEM U CRKVI! Držao je govor, a onda mu je prišao naoružani muškarac! (FOTO)

Autor: Republika

Svet

15.10.2021

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ser Dejvid Ames, poslanik britanske Konzervativne partije, izboden je kod crkve u mestu Li-On-Si, na sastanku lokalnog odbor.

Foto: Tanjug/AP

Dejvid Ames napadnut je u Zapadnom Sautendu u Eseksu 

Poslanik Velike Britanije iz Konzervativne stranke, ser Dejvid Ames (69), više puta je izboden nožem u Belfast metodističkoj crkvi Zapadnom Sautendu. 

Prema navodima britanskih medija, naoružani napadač je nožem pretio okupljenima, a zatim se zaleteo na političkog veterana i počeo da ga bode po čitavom telu takvom brzinom da niko nije stigao ni da reaguje. Nesrećni Ames je, naime, stajao sam za govornicom, gde je držao sastanak odbora svoje stranke. 

Policija i Hitna pomoć stigli su na lice mesta neposredno nakon ubadanja i veruje se da je poslanik zbrinut, ali je njegovo stanje i dalje neizvesno.

Prema saopštenju policije, napadač je uhapšen. 

Foto: Printscreen

Mesto zastrašujućeg napada pod jakim policijskim snagama

Inače, on je ranije ove godine govorio o problemima u britanskom društvu zbog porasta antisocijalnog i kriminalnog ponašanja, posebno ističući zločine počinjene tokom napada noževima. 

Bio je snažni pristalica Bregzita, ali i protivnik proširenja prava pripadnicima LGBT+ zajednice, uključujući istopolne brakove. 

Foto: Printscreen

Ljudi u šoku zbog zločina koji je potresao mirni Eseks

Njegova poslednja objava na Tviteru je bila poziv stanovnicima lokalne zajednice da mu se pridruže tokom predstavljanja plana za razvoj opštine. 

Policija je zbog napada zatvorila i sve okolne puteve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading