MUŽ INFLUENSERKU POLIO BENZINOM I ZAPALIO JE! Šokirani gledaoci posmatrali su ubistvo uživo i bespomoćno slušali JEZIVE KRIKE!

Autor: Republika

Svet

15.10.2021

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tang Li je osuđen na smrtnu kaznu nakon što je prošle godine brutalno ubio svoju suprugu poznatu po nadimku Lamu, koja je imala 800.000 pratilaca na jednoj od najpoznatijih kineskih društvenih mreža.

Republika

Foto: Printscreen

Tang Lu na suđenju u Sičuan provinciji na jugozapadu zemlje

Kinez Tang Lu iz provincije Sičuan na jugozapadu zemlje polio je benzinom svoju suprugu influenserku i zapalio je dok je uživo snimala najnoviji video, usled čega su njeni zaprepašćeni pratioci uživo posmatrali mučko ubistvo kakvo nije viđeno u skorije vreme u najmnogoljudnijoj zemlji sveta. 

Tangova žena se na društvenoj mreži Douyin, sličnoj TikToku, predstavljala kao Lamu, a prema navodima kineskih medija, on je zbog ubistva s predumišljajem osuđen na smrtnu kaznu.      

Par se venčao 2009, a sudeći po tekstovima iz kineskih medija, više puta su se rastajali, pri čemu je Tang tukao suprugu. Ona je konačno 2020. podnela zahtev za razvod braka, ali on na to nikako nije hteo da pristane, iako je nesrećna žena čak otišla od njega i privremeno se preselila u stan svog oca. 

Foto: Printscreen

Trenutak pre nego što je nesrećna žena brutalno ubijena 

Kobnog dana Tang je upao u stan kod Lamu i odjednom je polio benzinom dok je ona u kuhinji snimala video, a zatim je i zapalio. U tom trenutku njeni pratioci su samo videli zamračeni ekran i bespomoćno slušali stravične krike. Lamu je u mukama umrla u bolnici 15 dana nakon napada, a prema izveštaju lekara, vatra joj je zahvatlila 90 odsto tela. 

Lamu je imala oko 800.000 pratilaca na Douyinu, a najčešće je delila snimke povezane s kineskim seoskim životom.  

Njen slučaj je podstakao polemiku u vezi s rasprostranjenim porodičnim nasiljem u Kini, posebno nakon što je smrt Lamu samo jedan u nizu sličnih zločina. Tako je u julu 2020. jednu ženu, koja se vodila kao nestala 18 dana, muž ubio i raskomadao njeno telo da bi zatim delove bacio u kanalizaciju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading