SELJANI NASMRT PRETUKLI I IZGAZILI VAMPIRA KOJI JE UBIJAO DEČAKE I PIO IM KRV! Pobegao je iz zatvora, ali onda ga je sačekala besna rulja!

Autor: Republika

Svet

15.10.2021

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Monstrum iz Kenije Masten Vandžala brutalno je kažnjen nakon što je pobegao iz zatvora i pokušao da se skrije u porodičnoj kući.

Foto: Printscreen

Masten Vandžala mučki ubijen nakon bekstva iz zatvora

Kenijski vampir Masten Vandžala, čovek koji je osuđen na robiju nakon što je otkriveno da je ubijao dečake i pio im krv, nasmrt je pretučen i izgažen u jednom selu gde ga je pronašla razularena rulja lokalnih stanovnika nedugo po njegovom bekstvu iz zatvora. 

Policija je, podsetimo, pokrenula opsežnu potragu za beguncem koji je priznao da je tokom pet godina ubio više od 10 mališana, kao i da je neke od njih drogirao i  pio im krv. Zbog toga je u lokalnim medijima dobio nadimak vampir.

- Vandžala se vratio u kuću svojih roditelja, koji su ga se odrekli, ali su ga susedi našli i pretukli i udavili pre nego što je policija stigla - rekao je jedan očevidac.

Monstrum se predstavljao kao fudbalski trener i tako je mamio žrtve na skrivena mesta. Kada je uhapšen u julu, odveo je policiju do mesta gde je zakopao tela. Inače, njemu su u bekstvu iz zatvora pomogla trojica policajaca koji su bili na dužnosti, zbog čega su optuženi za pomaganje ubici i nemar. 

Javnost od kenijskog šefa policije traži da podnese ostavku zbog bekstva koje je šokiralo naciju, prenosi BBC.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading