PUTIN ODBRUSIO AMERIČKOJ NOVINARKI: Simpatična žena, a ne čuje šta pričam, TAKAV ODGOVOR NIKO NIJE OČEKIVAO, MUK U SALI!

Autor: Republika

Svet

15.10.2021

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski predsednik Vladimir Putin dao je intervju američkog novinarki Hendli Gambl tokom kog joj je u jednom trenutku dao odgovor kakvom se uopšte nije nadala.

Foto: Tanjug/AP

Vladimira Putina intervjuisala američka novinarka Hendli Gambl  

Ruski predsednik Vladimir Putin dao je intervju američkoj televiziji CNBC, a u jednom trenutku je tokom razgovara sa novinarkom Hendli Gambl na pitanje o tome da li gas koristi kao oružje dao odgovor koji je zabezeknuo sve prisutne uz sali. 

Rusija uopšte ne koristi nikakvo oružje, ako ste obratili pažnju...To je upravo politički motivisano naklapanje koje nema nikakvu osnovu što se tiče primene energetike kao neke vrste oružja - obrazložio je najpre šef Kremlja, međutim, novinarka nije bila zadovoljna tim obrazloženjem, pa je nastavila: 

Videli smo globalni skok cena i kako možete da naterate Evropu da poverujete da ste pouzdan partner kada ne isporučujete tu energiju kroz gasovode? - upitala je ona oštro, a onda je na scenu stupio ruski predsednik sa svojim duhovito-ironični tonom. 

- Lepa, simpatična žena. Ja joj pričam jedno, a ona meni nešto sasvim drugo. Kao da nije čula šta sam rekao - kazao je Putin, na šta ga je Gamblova zabezeknuto pogledala, a zatim spustila glavu ne zaustivši ništa. 

Rusija povećava, a ne smanjuje, isporuke gasa - nastavio je ruski lider, prenosi Sputnjik. 

Foto: Sputnjik/printscreen

Putin je odgovorio na mnoga škakljiva pitanja

Putin je, inače, u intervjuu govorio o brojnim temama, između ostalog o tome da li će se kandidovati na narednim predsedničkim izborima i o potencijalnom nasledniku, novim blokovima koji se stvaraju svetu, ali i zašto misli da Amerika pravi grešku prema svojoj valuti.

Posle razgovora sa Gamblovom pojedini komentatori su ga napali i optužili za seksizam jer se na takav način obratio novinarki "samo zato što je žena".   

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading