UKRAO JOJ DETE PRED OČIMA! Manijak oteo devojčicu (9) od bake, a onda se desio neverovatan obrt! (VIDEO)

Autor:

Svet

12.10.2021

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je na ulicama Bronksa u Njujorku pokušao da otme devojčicu u po bela dana. Jeziv snimak se nakon toga pojavio na internetu.

Republika

Foto: twitter.com/PIX11News

Krađa devojčice u Bronksu

S devojčicom (3) je u trenutku otmice bila baka, koja je, osim s njom, šetala s još dvoje unuka. 

Prišao im je muškarac umotan u ćebe i s obe ruke zgrabio dete. Baka je potrčala za muškarcem, koji je krenuo da beži s devojčicom u naručju. Srećom, u sve su se umešali prolaznici i spasili devojčicu.

 

 

Muškarac je u prvi mah pobegao, ali CBS je saznao da ga je policija kasnije zatekla kako spava na vratima obližnje firme i prepoznala ga sa snimka.

Pokušaj otmice dogodio se u ponedjeljak oko 13.15 po lokalnom vremenu. 

Kad je baka krenula za muškarcem, drugo dvoje dece ostalo je samo, izgledajući potreseno.

Muškarac koji radi na obližnjoj benzinskoj pumpi rekao je da je čistio pločnik kada se incident dogodio. Bio je među onima koji su reagovali i spasili devojčicu. 

- Nekoliko ljudi krenulo je za njim i pustio je devojčicu - rekao je Fermin Brasero.

- Da nije bilo nas, ko zna šta bi se dogodilo. Ludo je. Jednostavno je došao niotkuda. Nisam previše siguran šta je planirao da uradi, ali nosio je ćebe, ili je beskućnik ili traži dete. To sam video - rekao je. 

Očevidac s kojim je razgovarao CBS rekao je da je baka, razumljivo, bila u šoku, ali, na sreću, policija je rekla da devojčica nije povređena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading